site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesinden Mezarlık Temizliği

Selçuk Belediyesinden Mezarlık Temizliği
07.08.2014
A+
A-

selcuk-mezarlik-belevi (2)

Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçemizdeki mezarlıklar temizlenerek çevre düzenlemeleri yapıldı.

Mezarlıkların bakım onarım ve düzenlenme işlemleri İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunmasına rağmen Selçuk Belediyesi vatandaşların isteklerini dikkate alarak mezarlıkların temizlenmesi ve otların düzenlenmesi ve bazı onarım işlemlerinde bulundu.

Selçuk Belediyesi temizlik işlerine bağlı ekipler ramazan öncesi vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için mezarlıkta temizlik çalışması yaptı. Kağıt, naylon, pet şişe ve çevreye zarar veren çeşitli atıklar temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından toplanıp, mezarlık temiz bir görünüme kavuştu.

YORUMLAR
  1. belevili dedi ki:

    belevindede bir mezarlık vardi bir zamanlar özcan ışık zamanında cok iyiydi ama simdi cesmeleri bile akmıyor . izsu 3 .5 daha adam alsın bunyesinede zararı yok biz suyu ödeyelim evlerdekinide kessinler. izsu dakiler her aracta 6 sar kişi gezsin ALLAH selcuk halkına yardım etsin

  2. belevili dedi ki:

    cok güze cok güzel desek denetimden hemen gecer sanırım