site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden Kamulaştırma Hamlesi

Selçuk Belediyesi’nden Kamulaştırma Hamlesi
04.12.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi 2012 yılını önemli kamulaştırma hamleleri ile kapatıyor. Sağlıklı kentleşmenin sürekliliği için süren kamulaştırma çalışmalarında son olarak Selçuk’un farklı noktalarında 6 arazi kamulaştırıldı.

-Atatürk Mahallesinde askerlik şubesi yakınında bir kısmı Kallinger Caddesi üzerinde kalan, tapunun 92 pafta 5255 parselinde yer alan 1170 metrekarelik tarla vasfındaki alan imar planında yol olarak göründüğü için Selçuk Belediyesi tarafından kamulaştırıldı.

-Zafer Mahallesinde 3043 ve 3044 sokaklar arasında 3520 adada bulunan 15-16 ve 26 numaralı toplam 1251 metrekarelik 3 parsel imar planında park ve yeşil alan olarak görüldüğü için kamulaştırıldı.

-14 Mayıs Mahallesi Yeni Kent Bölgesi üstü ve yine 14 Mayıs Mahallesi tren yolu yanında 3540 ve 3546 ada 1 parselde yer alan toplam 3596 metrekare ana imar planında sosyal tesis olarak göründüğü için Selçuk Belediyesi tarafından kamulaştırıldı.

YORUMLAR
  1. Selçuk Efes dedi ki:

    kamulaştırma derken ???

  2. selçuklu dedi ki:

    doktorlar sitesi le bazı evler arasındaki yer güzel bi gazino kafeterya olur.akşamüstüleri ordakinler okey oynar hiç çarşıya inmeye gerek yok

  3. Anonim dedi ki:

    yapılan kamulaştırmanın selçuk için iyi degerlendirileceğine inanarak belediyemizi çalışmalarından dolayı kutluyoruz.