site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden İş Güvenliği Eğitimi

Selçuk Belediyesi’nden İş Güvenliği Eğitimi
17.05.2014
A+
A-

is-guvenligi-egitimi (1)

Selçuk Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yönelik “iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi” semineri düzenlendi.

Bütünşehir yasası ile birlikte köylerin mahalle olarak Selçuk ‘a bağlanması nedeniyle yeni işçi alımları yapan Selçuk Belediyesi Temizlik işçilerine yönelik “Sıkıştırmalı Çöp Kamyonu Eğitimi” ve “İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Eğitimi” verdi. Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda verilen eğitimde İş Güvenliği uzmanı iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için işçi ve işverenlere düşen sorumlulukları anlattı. Sıkıştırmalı Çöp Kamyonu Eğitimi de gören işçiler çöp kamyonunun nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili eğitimi sahada uygulamalı olarak aldı.

İş güvenliği ve sağlığının amacının öncelikli olarak çalışanları korumak olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Temizlik işleri Müdürlüğü’ne yeni arkadaşlarımız katıldı. Bu nedenle çöp kamyonunun nasıl kullanacağının yanı sıra iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda da personelimize eğitim verilmesini gerekli gördük. İşçilerimizin güvenliği bizim önceliğimizdir. Olası kazaları önlemek amacıyla da onları bilgilendirmemiz gerekli. Eğitimin verimli geçtiğini düşünüyorum. Ayrıca eğitime katılan tüm personele de sertifika verilecek” dedi.

is-guvenligi-egitimi (2)

is-guvenligi-egitimi (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.