site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden Denizcilik Eğitimi

Selçuk Belediyesi’nden Denizcilik Eğitimi
28.01.2015
A+
A-

denicilikegitimgorsel

Türkiye’nin en uzun plajlarından biri olan Pamucak Plajına ev sahipliği yapan Selçuk ilçesi, turizm konusundaki ataklarına bir yenisini eklemek için harekete geçti. Selçuk Belediyesi tarafından, denizcilik faaliyetleri ile ilgilenenler için Amatör Denizcilik Eğitimi düzenleniyor. Denizcilik terminolojisi, Denizcilik mesleği, denizde hayat, denizde emniyet ve güvenlik, denizcilik meteorolojisi, seyir ve çatışmayı önleme ve elektronik seyir gibi eğitimlerinde verileceği ve 5 gün sürecek eğitim sonunda Selçuk Belediyesi tarafından katılımcılara sertifika verilecek.

Ücretsiz olacak

Denizi, tarihi, iklimi ve coğrafi konumuyla dünyanın dikkatini çeken Selçuk İlçesi’nde denizcilik üzerine faaliyetler de hız kesmiyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi işbirliği ile Amatör Denizcilik Eğitimi için harekete geçen Selçuk Belediyesi, eğitim için kayıtları başlattı. Toplumda Denizcilik bilincinin ve ruhunun yayılması ve geliştirilmesi çerçevesinde 2-6 Şubat tarihleri arasında saat 13.00 ile 17.00 arasında ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimi Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinde görevli Prof. Dr. Gülden Cerit verecek.

Kayıtlara yoğun başvuru

Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda 2 Şubat günü başlayacak olan eğitimde gezi, eğlence, spor ve amatör balıkçılık gibi faaliyetlerde kullanılanulusal standartlar uygulanacak. Amatör Denizcilik Eğitiminde ayrıca kursiyerlere Denizcilik terminolojisi, Denizcilik mesleği, denizde hayat, denizde emniyet ve güvenlik, denizcilik meteorolojisi, seyir ve çatışmayı önleme ve elektronik seyir gibi eğitim de verilecek. Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetleri Biriminde alınan başvuruların yoğun olduğu kaydedilirken, başvuru takviminin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR
  1. AAAAA dedi ki:

    desenize yakıda selçuk uçaçak hayde bre efelerrr