site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediyesi’nden çocuklara sömestr hediyesi

Selçuk Belediyesi’nden çocuklara sömestr hediyesi
23.01.2019
A+
A-

Selçuk Belediyesi çocuklar için yarıyıl tatilinde eğlenceli kültür sanat etkinlikleri düzenliyor. Bir masal atölyesi, bir çocuk tiyatrosu ve bir animasyon filmi yarıyıl tatilinde Selçuklu çocuklarla buluşacak.

Selçuk Belediyesi okulların tatile girmesiyle çocukları eğlenceli ve öğretici etkinliklerle ödüllendiriyor. 28 – 29 Ocak tarihlerinde saat 19.30’da Masal Anlatıcısı Hanife Abuş “Pijamalı Masal Gecesi’nde” Selçuklu çocuklarla bir araya gelecek. “Pijamalarını Giy Uyku Arkadaşını Al Gel” sloganıyla düzenlenecek etkinlik için 0553 575 31 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

30 Ocak Çarşamba günü eğlenceli bir animasyon filmi olan Fındık İşi 2 filminin gösterimi 13.00 – 15.00 – 20.00 saatlerinde Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda yapılacak. Bu keyifli animasyon filmini izlemek isteyen çocuklara her seansta patlamış mısır ikram edilecek.

Selçuklu çocukları yarıyıl tatilinde bekleyen eğlenceli etkinlikler arasında Selçuk Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenecek “Beş Kafadar” adlı oyun da yer alıyor. Çocuklara renkli bir masal dünyasının kapısını daha açacak olan oyun 31 Ocak Cuma günü 13.00 – 15.00- 20.00 saatlerinde Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda çocuklarla buluşacak.

Selçuk Belediyesi tarafından sömestr hediyesi olarak düzenlenen etkinlikler ücretsiz olup etkinliklere tüm çocuklarımız davetlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.