site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Yaşlılık ve Yerel Yönetim Sempozyumu’nda

Selçuk Belediyesi Yaşlılık ve Yerel Yönetim Sempozyumu’nda
21.10.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Yaşlı Bakım Ağı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na davet edildi. 21 – 22 Ekim tarihleri arasında Afyon Dinar’da yapılacak olan 1. Uluslararası Yaşlı Bakım Ağı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Selçuk Belediyesi’ni Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz temsil edecek. Yaşlı ve yaşlı bakımına yönelik olarak yerel yönetimlerin amaç ve hedefleri, yöntem ve başarılarının kamuoyuna tanıtılması, bunun yanı sıra yerel yönetimler arasında proje ve fikir paylaşımını amaç edinen sempozyumun ikinci gününde aynı zamanda Psikolog Psikodramist olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz, kadının sosyal yaşamdaki rolünün psikodrama aracılığıyla güçlendirilmesi konulu bir konuşma yapacak.

Tezinin sunumunu yapacak

Dinar Belediyesi ve Ulusal Yaşlılık Konseyi işbirliğiyle 21 – 22 Ekim bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Yaşlı Bakım Ağı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda yaşlı bakımı ve yerel yönetim işbirliği ilişkisi bağlamında hazırlanan projelerin tanıtılmasının yanı sıra bilim insanları tarafından yaşlılığın fiziksel ve mental gereklilikleriyle ilgili sağlık ve bakım konularında sunumlar yapılacak. Bu kapsamda Selçuk Belediyesi adına sempozyuma davet edilen Özgül Karaalioğlu Yavuz, Selçuk Belediyesi Artemis Kadın El Emeği Pazarı üyesi kadınlarla ve Prof. Dr. Türkan Saylan Konukevi’nde kalan kız öğrencilerle yapılan psikodrama grup çalışmaları yazmış olduğu “Kadının Sosyal Yaşamdaki Rolünün Psikodrama Aracılığıyla Güçlendirilmesi” isimli tezinin sunumunu yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.