site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi vatandaşların acısına ortak oluyor

Selçuk Belediyesi vatandaşların acısına ortak oluyor
25.05.2017
A+
A-

Hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Selçuk Belediyesi, 2014 yılı Temmuz ayında kurduğu “Cenaze Hizmetleri Birimi” ile ailelerin acısını paylaşmaya devam ediyor.

Selçuk Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren “ Cenaze Hizmetleri Birimi” Nisan 2017 sonu itibariyle kurulduğu günden bugüne kadar 709 taziye evine hizmet vererek, zor günlerinde ailelerin acılarını paylaştı. 4 kişilik ekip ile hiçbir ücret alınmadan 24 saat görev yapan Selçuk Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi, taziye evlerine ayrıca ilçedeki işletmelerden dönüşümlü olarak satın aldığı pide ve ayran servisinin yanı sıra masa, sandalye, su sebili, çay makinesi ve çay yapımında kullanılmak üzere yeterli miktarda çay ile damacana suyu, plastik ve karton bardak gibi malzemeleri de Selçuklu ailelerin hizmetine sunuyor.

Ekipler defin işlemleri sırasında özellikle ayakta durmakta zorlanan yaşlıların ve cenaze yakınlarının da son vazifelerini rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için tabure gibi çeşitli ihtiyaçlar da anında karşılanıyor. Defin sırasında kullanılan baş ve ayak tahtaları ile su testisi gibi malzemeleri de ücretsiz temin edildiğini belirten Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Yılmaz Çırak; “ Başkanımızın talimatıyla her yakınını kaybeden vatandaşımızın acılı günlerinde olanaklarımız ölçüsünde yanlarında oluyor, ailelerimizin ihtiyaç duyabileceği malzemeleri adreslerinde yerime getirme gayretini gösteriyoruz. Kısaca vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Cenaze Hizmetleri Birimimizin verdiği bu hizmetler, vatandaşlarımız tarafından oldukça takdir toplaması bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.