site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Mayıs Ayı 1.Oturumu Yapıldı

Selçuk Belediyesi Mayıs Ayı 1.Oturumu Yapıldı
07.05.2014
A+
A-

SELCUK-BELEDIYESI-MECLIS (1)

Selçuk Belediye Meclisi Mayıs ayı 1.Oturumunda konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “13 olan Müdürlük sayımız 17’ye yükseliyor. Buna bağlı olarak daha önce başka müdürlükler altında yürütülen idari iş ve işlemler yeni kurulan Hukuk İşleri Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlükleri tarafından yürütülecektir” dedi.

Selçuk Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk oturumu yapıldı. 7 madde ile toplanan mecliste ilk olarak Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı İmar ve Şehircilik Müdürü Mimar Atilla Aksoy, Selçuk İlçe Özel İdaresinde Veri Hazırlama ve Kontrol Şefi Kadrosunda İlçe Tüketici Hakem Heyeti’nde görev yaparken 6360 sayılı Kanun Hükümleri gereği Selçuk Belediyesi’ne geçiş yapan Ali Karakurt’un Belediye Başkan yardımcılığı görevine, İlçe Özel İdare Müdürü olarak görev yaparken 6360 sayılı Kanun Hükümleri gereği Selçuk Belediyesi’ne geçiş yapan Fadime Karadayı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevine atandığına dair bilgi verdi.
6360 sayılı yasa ile sınırları genişleyen ve C8 Grubuna yükseltilen Selçuk Belediyesi’nin, Belediye ve Bağlı kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına dair yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmenlik hükümleri gereği yeniden yapılandırılması için yeni kadro ihtisasının yapılması ve yeni müdürlüklerin kurulmasına ilişkin madde Hukuk ve Plan-Bütçe Komisyonuna havale edildi. Bu madde ile ilgili bilgi veren Başkan Bakıcı “Bu düzenleme sonucu 13 olan mevcut müdürlük sayımızı 17’ye yükseltme hakkı doğmuştur. Buna bağlı olarak daha önce başka müdürlükler altında yürütülen idari iş ve işlemler yeni kurulan Hukuk İşleri Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlükleri tarafından yürütülecektir” dedi. Görüşülen diğer maddelerin de ilgili komisyonlara havale edildiği mayıs meclisigerekli komisyon çalışmalarının yapılabilmesi için 9 Mayıs Cuma günü saat 19.00’a kadar tatil edildi. Meclis toplantısı birinci oturumu sonunda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı komisyonlarda yer alamayan MHP’li meclis üyelerinin komisyonlara gözlemci olarak katılması ve katkı sunması önerisinde bulundu. Bu öneri AK Partili ve CHP’li meclis üyeleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

SELCUK-BELEDIYESI-MECLIS (2)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.