site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi ve İş-Kur Arasında Protokol İmzalandı

Selçuk Belediyesi ve İş-Kur Arasında Protokol İmzalandı
17.05.2014
A+
A-

iskur-selcuk-belediyesi (3)

Selçuk Belediyesi ile İş – Kur arasında protokol imzalandı. Bu işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “İş arayanlarımızla işverenleri buluşturacak, Selçuk’ta işsizliğin çözümüne destek olacak bu protokol hayırlı olsun” diye konuştu.

İş – Kur İl Müdürü Kadri Kabak, İl Müdür Yardımcısı Makbule Dank ve Torbalı İlçe Müdürü Mustafa Şimşek Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı ziyaret ederek İş – Kur hizmetlerinin Selçuk Belediyesi bünyesinde verilmesi için bir protokol imzaladı. İstihdamı arttırmak için Selçuk Belediyesi ile birlikte çalışmak isteyen İş – Kur ile işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “İş arayan vatandaşlarımızla işverenleri buluşturacak, Selçuk’ta işsizliğin çözümüne destek olacak bu protokolü hayırlı olsun. Bu hizmetin belediyemiz bünyesinde yer almasına imkânsağlayan, bu teveccühü bize gösteren il müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi. İş – Kur İl Müdürü Kadri Kabak ise “Sayın Başkan sayesinde İş – Kur hizmetlerini Selçukluların ayağına getirmiş olacağız. Bu protokol ile Selçuklular, Çalışma Bakanlığı ve İş – Kur hizmetlerini Selçuk Belediyesi aracılığıyla alma imkânına sahip olacak. Bu iş gücü ve istihdam piyasası için çok önemli bir adım. Bu adımın atılmasına destek olan Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Protokolümüz Selçuk’a ve İzmir’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.Yapılan protokol doğrultusunda Selçuk Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan İş – Kur Hizmet Noktası ile Selçuk’ta iş arayan vatandaşların istihdam edilme süreci daha hızlı ilerleyecek. Bu uygulama aynı zamanda doğru işe doğru personel tahsis edilmesine de katkı sağlayacak.

iskur-selcuk-belediyesi (1)

iskur-selcuk-belediyesi (2)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 
İş-Kur Hizmetleri Selçukluların Ayağına Geliyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.