site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi her mahalleye iftar sofrası kuruyor

Selçuk Belediyesi her mahalleye iftar sofrası kuruyor
30.05.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi’nin Ramazan ayı sebebiyle kurulacak iftar sofralarının ilki, Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi bahçesinde düzenlendi.  İlk iftarda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı da vatandaşlarla bir araya geldi. İftar alanında sergilenen Hacivat Karagöz ve pandomim gösterileri ise çocukların büyük ilgisini çekti.

11 ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri 27 Mayıs akşamı Selçuk Sanat Evi’nde Ney Dinletisi ve Ramazan Eğlencesiyle başladı. Selçuk Belediyesi Müzik Eğitmeni Neyzen Murat Gezer’in ney dinletisiyle eşlik ettiği iftar yemeğinin ardından başlayan Ramazan eğlenceleri, özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. İftar yemeği öncesi ve sonrasında Başkan Bakıcı vatandaşlarla yakından ilgilenerek; onlarla sohbet etti.

Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemekleri ramazan ayı boyunca tüm mahalleler de kurulacağını bildiren Başkan Bakıcı; “ Ramazan ayı bolluk ayıdır, bereket ayıdır. Kardeşlik duygularının en üst düzeye çıktığı aydır. Bizlerde ilk olarak Merkez Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla Kültür ve Sanat Evi bahçesinde bir araya geldik. İftar sofralarımızı daha önce köy olan yeni mahallelerimize de taşıyacağız. Ramazan ayı boyunca her mahallemize sofra kuracağız. Ayrıca 21 Hazirandaki Kadir Gecesi iftarımızı da tarihi İsabey Camii de açacağız” dedi.

Selçuk Belediyesi, 31 Mayıs Çarşamba günü Çamlık Mahallesi’nde düzenleyeceği iftar yemeğiyle programlarına devam edecek. Son kurulacak iftar sonrasının adresi ise Şirince Mahallesi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.