site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi E Türkiye Ödüllerinde finalde

Selçuk Belediyesi E Türkiye Ödüllerinde finalde
06.04.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi “Mobil Belediyecilik Uygulaması” ile e-devlet uygulamalarında en iyilerin seçileceği e Türkiye Yarışması’nda finale kaldı.

Selçuk Belediyesi’nin kurumsal web sitesinde yer alan ve yeni düzenlemeleri ile vatandaşlara hizmet veren e- belediye sekmesi bu yıl 13. sü düzenlenen e Türkiye (e TR) yarışmasında finale kaldı. TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmada Selçuk Belediyesi “yerel yönetimlere yönelik kategoriler” arasında bulunan “Küçük Ölçekli Belediyeler” Mobil Belediyecilik Uygulaması dalında finale kalan Selçuk Belediyesi bu kategoride Artvin ve Niksar Belediyeleri’nin online uygulamalarıyla yarışacak.

Ödül töreni 8 Nisan 2016’da TBMM Tören Salonu’nda düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl düzenlenen e- Türkiye Yarışmasında Mobil Belediyecilik Uygulamaları kategorisinde ödülü Seferi Kart uygulaması ile Seferihisar Belediyesi kazanmıştı. Bu yılki ödül töreni de yeni 8 Nisan 2016 tarihinde TBMM Tören Salonu’nda yapılacak.

TÜSİAD (Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği) ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından e- devlet uygulamalarının kamuoyuna tanıtılmasını sağlamak, e- devlet uygulamaları ile ilgili farkındalık oluşturmak, öne çıkan uygulamaları ödüllendirmek ve bu uygulamalara vatandaşların daha fazla katılımını sağlamak amacıyla 2003 yılından itibaren (e TR) Ödülleri Töreni’ni düzenleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.