site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediye Tiyatrosu oyuncularını arıyor

Selçuk Belediye Tiyatrosu oyuncularını arıyor
22.11.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Tiyatrosu oyuncu adaylarını arıyor. Sahnede ve sahne arkasında yer almak isteyen her yaş grubundan tiyatro sever 1 Aralık tarihine kadar Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’na şahsen başvuru yapabilecekler.

Bugüne kadar oyun sahnelemenin yanı sıra gerek seyirci gerekse oyuncu olarak Selçuklular’a tiyatroyu sevdirmeyi amaçlayan Selçuk Belediye Tiyatrosu her yaştan tiyatro severe kapılarını açıyor. Tiyatro sahnesinde ya da sahne arkasında yer almak isteyen herkese Selçuk Belediye Tiyatrosu bünyesinde sahne oyunculuğu, tiyatro tarihi ve kuramları, diksiyon, drama ve yazarlık eğitimleri verilecek. Tiyatroya ilgi duyan her yaştan bireye kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz; “ Başkanımızın talimatıyla ilçemizdeki sanatsal ve kültürel etkinlere çok önem veriyoruz. Bu kapsamda gerek Sanat Evimizde müzik, resim, satranç gibi birçok kursun yanında yine kadınlarımıza yönelik olarak Kadın Danışma Merkezimizde de çeşitli kurslarımız devam etmekte. Çok başarılı ve tiyatro aşağı olan Erol Namdar arkadaşımız da yine bünyemizde faaliyetlerini devam ettirmekte. Arkadaşımızın büyük emek vererek oluşturduğu Belediye Tiyatrosu’nda bizlerinde katkısıyla yeni bir dönem başlıyor. Kursa başvuracak oyuncu adayları iki ayrı grupta 7 – 12 yaş çocuk grubu, 13 – 18 yaş genç grubu, 19 yaş üstü yetişkin grubu olmak üzere dört ayrı grup halinde olacak. Kısaca her yaştan tiyatro sevenlerini yeni dönem kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.