site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediye Tiyatrosu Kuruldu

Selçuk Belediye Tiyatrosu Kuruldu
06.05.2015
A+
A-

Selçuk Belediye Tiyatrosu Kuruldu

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kısa bir süre önce kurulan Selçuk Belediye Tiyatrosu geçtiğimiz hafta içi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kurulduğu andan itibaren Selçuklu vatandaşların yoğun talebiyle karşılaşan Selçuk Belediye Tiyatrosu, Selçuklu genç tiyatrocu Erol Namdar yönetmenliğinde yoğun bir katılımın olduğu toplantı sonrası çalışmalarına başladı.

Amaçlarının farklı renkleri bir arada toplayarak güzel ve keyif veren projelere imza atmak olduğunu söyleyen Namdar “Kısa bir süre sonra Selçuk’ta haftada bir etkinliklerle tiyatro severlerimizin karşısına çıkacağız. Sadece Selçuk ile sınırla kalmayacağız aynı zamanda mahalleye dönüşen köylerimize de tiyatroyu götüreceğiz. Selçuk Belediye Tiyatrosunun kurulmasına imkan sağlayan, bizlere bu olanağı veren Selçuk Belediye Başkanımız sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya, tiyatromuza başvuran, bugün burada olan ve destek veren ailelere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuk, genç ve yetişkin gruplarının oluşturulduğu Selçuk Belediye Tiyatrosu belirli bir kurs sürecinin ardından oyunlar sahnelemeye başlayacaklar.

erolnamdar

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Tiyatro oyunu için belediyeyi yakından takip ederseniz konu bulmakta sorun yaşamazsınız.

  2. gülen adam dedi ki:

    Tiyatronun bir siyasi partiyi desteklemek dışında bir yetenek gerektirdiğini düşünüyorum.

  3. Anonim dedi ki:

    cok gulzul tum ekibi tsrler basarilarinizi dilerim

  4. ophelia dedi ki:

    tiyatronun deneyimli ve işini bilen kişiler tarafından yapılması daha makbuldür. belediyenin bütün çalışmalarında olduğu gibi burada da ne kadar eksik olduğu aşikar görüşündeyim. zaten zamanla ortaya çıkacak sorunlarla belli olacaktır. selçukta tiyatro ile ilgilenen bir çok usta isimin sanatı siyaset çamuruna sokmak istemediği için sessiz kaldığını umuyorum.

    1. ALİ CAN dedi ki:

      SAYIN OPHELİA; EROL NAMDAR, SON DERECE YETENEKLİ VE EMSALSİZ BİR TUTKU VE BÜYÜK BİR AŞKLA İŞİNE BAĞLI BİR ARKADAŞIMIZDIR. ONDAKİ İYİ NİYETİN VE SAMİMİYETİN BEŞTE BİRİ SİZDE OLSAYDI BU KADAR KARAMSAR OLMAZDINIZ. KASABA HASTALIĞI SİZE DE SİRAYET ETMİŞ GEÇMİŞ OLSUN. BİR DE O USTA İSİMLER KİMMİŞ SÖYLEYİN DE BİZ DE BİLELİM, GEREKİRSE KENDİLERİNE GİDİP BERABERCE GÜZEL İŞLER YAPMAK, GENÇLERİ EĞİTMEK İÇİN PROJELER ÜRETELİM. –ALİ CAN– HALK EĞİTİM MERKEZİ YÖNETİCİSİ

    2. Dalyork dedi ki:

      Bence de Erol bey yetenekli ve emsalsiz 🙂 Çekemiyorsunuz sanırım kendisini… Yoksa size rol mü vermedi? 😀

    3. kgrl dedi ki:

      Kimse kimseyi tanimadan yargilamamali Erol abi gordugum en iyi en sempatik ve kimsenin kotulugunu dusunmeyen biri ve isine de tutkuyla bagli ben de onun yolundan ilerleyecegim.Kotu dusuncelerinizle baskalarini yargilamayin lutfen.

  5. Anonim dedi ki:

    bence yerel seçimde bol keseden verdikleri sözler bunlar..
    diyet bu. amaç tiyatro filan değil..siyaset.

  6. Erol Namdar dedi ki:

    Şimdi okuyabildim yorumları yoğun bir süreçten geçiyorum.. Yorum yapan herkese teşekkürler ayrıca Ali Can hocam çok teşekkürler.. Ophelia; zaman en iyi araçtır bu tür durumlarda.. Bırakın zamanla her şeyi görün. Eğer o kadar tiyatro ile ilgilenen usta isim varsa Selçuk’ta gelsinler hep beraber yapalım. Benim kapım herkese açık karşıdan laf söylemek yerine buyurun gelin bir çayımı için hep beraber değerli işler yapalım. Hem geleceğe çocuklarımıza iyi bir şeyler bırakalım hem de zamanı iyi değerlendirelim..

  7. ... dedi ki:

    Bu sırf Erol Namdar’ın değil hepimizin , gençlerin ve çocuklarında tiyatrosu biz Erol Namdar sayesinde çok şey öğrendik ona ve tiyatromuza saygı duyanlara teşekkür ediyoruz …

  8. hasan işler dedi ki:

    Erol hocam Murat hocam gibi seni de gönülden destekliyorum. Yorumları kendi süz geçinden geçirip seni iyi yönde motive edecek yorumları alıp gerisini sadece boş laf görüp yoluna en doğru şekilde devem edeceğini biliyorum. Senin gibi gençlerimizin gelişimine her konuda katkı koyan her dalda hocalarımız var gerek siz gerek futbolda orhan hocam,neyzen murat hocam, basketbolda harun hocam, zuhal fitnes bahadır hocam, voleybolda hüseyin ve naci hocam, gerek tarih yönünden her türlü araştırmaları yapan Ali hocam daha niceleri. boş verin örümcek kafaları her şeye yıllardır siyaset bulaştırdıkları için bunu da böyle görsünler. siz doğru bildiğinizden yeter ki şaşmayın. Yıllardır ilçemizin gençleri için ilçemizde taş üstüne taş koyan bütün hocalarımıza sonsuz teşekkürler