site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediye Tiyatrosu Haziran’da perde açıyor

Selçuk Belediye Tiyatrosu Haziran’da perde açıyor
02.06.2016
A+
A-

Selçuk Belediye Tiyatrosu Mayıs ayında verdiği aradan sonra 4 Haziran Cumartesi günü “Kel Oğlum Keleş Oğlum” adlı oyunla tekrar perdelerini açıyor. Selçuk Belediye Tiyatrosu çocuk ve yetişkin oyunlarıyla yaz sonuna kadar 40 oyun sahnelemeyi planlıyor.

Kurulduğu günden bu yana Selçuklular’ı gerek oyuncu, gerekse seyirci olarak tiyatro sanatının anlamlı atmosferine dahil eden Selçuk Belediye Tiyatrosu Mayıs ayında verdiği aradan sonra yaz mevsiminde farklı çocuk ve yetişkin oyunlarıyla perdeleri açmaya hazırlanan topluluk ayrıca Zeytinköy, Çamlık ve Acarlar Mahallelerinde tiyatro birimleri kurdu.

10 bin seyirciye ulaştı

4 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’de ilk olarak “Kel Oğlum Keleş Oğlum” adlı çocuk oyunuyla yaza merhaba diyecek olan Selçuk Belediye Tiyatrosu “Duvar” adlı yetişkin oyununun yanı sıra “Midas’ın Kulakları” , “Yalancının Mumu”, gibi çocuk oyunları da seyirciyle buluşacak.

Bugüne kadar 7 – 65 yaş arası 400’e yakın Selçuklu’nun farklı oyunlarda yer aldığı Selçuk Belediye Tiyatrosu’nun Selçuk ve mahallelerinde yaklaşık 10 bin seyirciye ulaştığını belirten Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bahadır Varvar; “ Selçuk Belediye Tiyatrosu büyük bir ivme kazandı. Selçuklular’ı oyuncu ya da seyirci olarak tiyatroya dahil etmek adına değerli çalışma arkadaşımız Selçuk Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Erol Namdar büyük bir özveri ile çalışıyor. Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın talimatıyla kültür ve sanat faaliyetlerine ağırlık vermeye, bu faaliyetlere Selçuk halkını dahil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Baskı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.