site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Belediye Sporlu Oyuncular Altınordu Futbol Şenliklerindeydi

Selçuk Belediye Sporlu Oyuncular Altınordu Futbol Şenliklerindeydi
24.02.2014
A+
A-

selcuk-efes-altinordu

Selçuk Belediye Spor 2003 ve 2004 doğumlu oyuncularıyla Altınordu spor kulübünün düzenlediği futbol şenliğine katıldı. U-11 takımlarının katıldığı şenliklerde Selçuk Belediye Spor un dışında Altınordu, Bergama Bld.Spor, Muğla Spor, Marmaris Spor, Kuşadası Spor ve Torbalı Spor da yer aldı.

Gün boyunca her takımın üç müsabaka oynadığı şenliklerde oyuncuların centilmence birbirleriyle kaynaşmaları şenliğe çok güzel bir hava kattı. Kazanmanın kaybetmenin önemsenmediği karşılaşmalarda, ekipler tüm oyuncularına müsabakalarda şans vererek gelişimlerine önem verdiler. Müsabakalar normal bir futbol sahası ölçülerinin yarısı kadar bir alanda, yirmişer dakikadan iki devre halinde oynandı. Amacın, “futbol oyununun centilmenlik içinde, sevgi saygı çerçevesinde ” olması gerektiğinin hedeflendiği şenlikte, amaca ulaşılmış oldu.

Selçuk Belediye Sporlu oyuncular gerek mücadeleleri,sergiledikleri oyun, gösterdikleri performans ve gerekse de şenliğe kattıkları heyecan ile alkış aldılar. Genç sporcularımız rakipleriyle kaynaşarak keyifli dakikalar geçirirken, gelişimleri adına tecrübede edinmiş oldular.
selcuk-efes-altinordu2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.