site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk-Arvalya da U-12 Cup Turnuvası Başladı

Selçuk-Arvalya da U-12 Cup Turnuvası Başladı
19.04.2014
A+
A-

altinordu

Altınordu’nun 2. uluslararası futbol organizasyonu olan turnuvanın açılışına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı katıldı.

Selçuk-Efes Tesisleri’ndeki dev organizasyona Altınordu, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra Almanya’dan Hoffenheim, Fortuna Dusseldorf, Hollanda’dan Twente, Brezilya’dan Futbol Talentos Sao Paolo, Danimarka’dan Brondby ve Romanya’dan Hagi Football Academy takımları katılıyor.

Galatasaray’ın efsane oyuncusu Hagi’nin de konuk olduğu U12 Cup’ın başlama vuruşunu A Milli Takım Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan, çocuklarla birlikte yaptı. Üç gün sürecek turnuvada takımlar toplam 90 maça çıkacaklar.

Organizasyonun cumartesi günkü bölümü Altınordu Fikir Atölyesi (ALFA) tarafından hazırlanan eğlenceli gösterilere sahne olacak. Çocuklar, yumurta taşımadan, halat çekmeye, portatif sahada maçtan, çuval yarışına kadar bir çok etkinlikte boy gösterecekler.

Hagi: “Hayattaki tek gerçek çocuklar”

“Hayattaki tek gerçek çocuklar” diyen Hagi, “Altınordu, şu anda çok önemli işler yapıyor. Adeta çocukların hayatını yeniden şekillendiriyor. Bana göre hayattaki en güzel yatırımı yapıyor. Bu iş sabır gerektiriyor, Hagi Futbol Akademisi ile ben de aynı yolda olduğum için aşamalarını çok iyi biliyorum” diye konuştu. Altyapı yatırımı için çok sağlam organizasyon gerektiğinin altını çizen Romen teknik adam, “Sağlam organizasyon ile iyi futbolcu seçeceksin. Bu iyi futbolcular için iyi antrenörler bulacaksın. Herkes büyük zevkle çalışacak. İşte bunlar belki de seneler gerektiriyor” diye konuştu.

U12 Cup’ın çok önemi bir organizasyon olduğunu da ifade eden Hagi, “Değişik ülke takımlarıyla oynamak, bu yaştaki çocuklar için çok önemli. Altınordu Uluslararası U12 Cup, bu açıdan Türkiye’deki önemli bir eksikliği gideriyor” dedi.

Turnuvanın ilk gününde 46 gol atıldı

Altınordu Uluslararası U12 Cup’ın ilk gününde oynanan 12 maçta fileler tam 46 kez havalandı. Maç başına 3,8 golün atıldığı ilk gün karşılaşmalarında şu sonuçlar alındı:

Fortuna Dusseldorf: 1 – Fut Talentos Sao Paolo: 1,
Altınordu: 1 – Hagi FA: 2,
Hoffenheim: 3 – Beşiktaş: 0,
Galatasaray: 2 – Brondby: 0,
Trabzonspor: 2 – Twente: 1,
Altınordu: 1 – Fortuna Dusseldorf: 0,
Beşiktaş: 2 – Fut Talentos Sao Paolo: 1,
Galatasaray: 2 – Hagi FA: 0,
Trabzonspor: 0 – Hoffenheim: 3,
Twente: 3 – Brondby: 0,
Fortuna Dusseldorf: 1 – Beşiktaş: 1,
Altınordu: 0- Galatasaray: 4,
Fut Talentos Sao Paolo: 0 – Trabzonspor: 3,
Hagi FA: 4 – Twente: 1,
Hoffenheim: 3 – Brondby: 2

altinordunun-hagili-turnuvasi-basladi2

altinordu-selcuk-efes-tesisleri

altinordu-turnuvasi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.