site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Artemis Gençlik Spor Kulübünden Ticaret Odası Başkanına Ziyaret

Selçuk Artemis Gençlik Spor Kulübünden Ticaret Odası Başkanına Ziyaret
15.02.2018
A+
A-

Selçuk ilçemizin en genç spor kulübü olan Artemis Gençlik Spor Kulübü Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu’yu ziyaret etti. Kulüp Başkanı Bilgehan Deryan, antrenör Mehmet Meraklı ve yönetici Kazım Meraklı’nın ziyareti nedeniyle teşekkür eden STO Başkanı Koray Yolcu, “futbol dışındaki diğer spor dallarında Selçuk’ta yüksek potansiyel var. Özellikle basketbol ve voleybol dallarında yüksek bir potansiyel olduğunu görüyoruz. Bu dallara yoğunlaşan dernek ve kulüplerin artması kentimiz için umut verici” dedi.

Kulüp Başkanı Bilgehan Deryan, amaçlarının kesinlikle kayıt yaparak sadece antrenman yaptırmak değil, uygun yaş kategorilerinde takım oluşturup sporcularımızın il genelinde düzenlenen turnuvalara katılımlarını sağlayarak ilçemizi temsil etme imkanı ve gururu sunmak olduğunu söyledi. Deryan “ Kulüp olarak başarı elde edip saygınlık kazandıkça, tüm özel kurum ve kuruluşlardan gönüllü bireylere kadar herkesin kulübümüze katkıda bulunacağına inanıyoruz” diyerek çıktığımız bu yolda bize her anlamda yol gösteren, maddi ve manevi her türlü desteği esirgemediği için Selçuk Ticaret Odası Başkanı Sayın Koray Yolcu’ya teşekkür ederiz” dedi.

Kulüpte gönüllü olarak çalıştıklarını söyleyen yöneticiler kentimizde spor konusunda bazı eksiklikler olduğuna dikkat çekti. Kulübün antrenörü Mehmet Meraklı “son 10-15 yıldır kulüp bazında basketbol ve voleybol branşlarında yeni ve gelişime açık bir sporcu jenerasyonu yakalanamamış ve bu alanlarda bir başarı ne yazık ki sağlanamamıştır. Biz özellikle basketbol ve voleybol branşlarında çocuklarımızda ve gençlerimizde var olan spor tutkusunu ve isteğini ön planda tutarak ortaya çıkaracağımız oluşumla kulüp olarak başarı elde etmek için her zaman görevimizin başında olacağız” dedi.

Kentimizde sporun yaygınlaşmasının çok önemli olduğunu söyleyen STO Başkanı Koray Yolcu, “sporla uğraşan gençler hem zararlı alışkanlıklardan uzak durur, hem özgüven kazanır hem de takım ruhunu öğrenerek ilerideki hayatına olumlu yatırım yapar. Selçuklu gençlerimizin ve çocuklarımızın sporla buluşmasına katkı koyan herkes çok doğru bir şey yapıyor. Destek olunmalı, sıkıntılar elbirliğiyle giderilmeli. Selçuk sporuna koyduğunuz katkı ve gönüllü çalışmalarınız nedeniyle çok teşekkür ederiz. Selçukluların kulübe sahip çıkacağına ve spor kültürünün artmasına destek olacağına inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.