site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk AKP’den Yeni Ziraat Odası Yönetimine Ziyaret

Selçuk AKP’den Yeni Ziraat Odası Yönetimine Ziyaret
21.03.2013
A+
A-

selcuk-akp (1)

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Ziraat Odasının yeni yönetimini ziyaret etti.

Selçuk AKP ilçe başkanı Sema Yeşilçimen, İl yönetim Kurulu Üyesi Osman Başterzi, İlçe yönetim kurulu üyesi Orhan Karagüzel Yeni göreve başlayan Ziraat odası yönetimini ziyaret ettiler. Yeşilçimen ve beraberindekileri, Ziraat odası başkanı İbrahim Erdallı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Yeşilçimen kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

AKP ilçe başkanı Sema Yeşilçimen Her zaman odanın yanında olduklarını, kendilerine getirilen her sorunu çözmek için çalışacaklarını, Kınalı köprü yapımı, hazine arazilerine ödenen ecri misil konularını takip ettiklerini,  kendilerine iletilen her sorunu da çözmek için takipçisi olacaklarını söyleyerek başarılar diledi.

Ziraat odası başkanı İbrahim Erdallı da ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

selcuk-akp (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Acaba sayın akp ilçe başkanı sema yeşilçimen hanımefendi nevruz kutlamaları yaşananlar hakkında ne düşünür diyarbakır da yaşanan bu manzaraya ne der kendileri. Bölücü başı ile görüşülmesinden rahatsızlık duyuyor mu, terörle müzakereden yana mı mücadeleden yana mı? 29 ekim 2012 tarihinde Türk bayraklı Atatürk posterli kutlamalara biber gazı ve basınçlı su ile müdahale edilmişti fakat 21 mart 2013 tarihinde yapılan nevruz kutlamalarında aponun bildirileri okundu posterleri açıldı ve pkk paçavraları açıldı. Bunun yapılmasına izin verildi. Bu süreç hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?
    Genel Merkezin izlediği politikalara katılıyormusunuz yoksa rahatsız mı oluyorsunuz genel merkez politikalarından.
    saygılar.
    -ALİ GALİP-

  2. Anonim dedi ki:

    hazine arazilerine ödenen ecri misillerde neler oluyor acaba bu konuları nasıl takip ediyorsunuz ki başkan

  3. Anonim dedi ki:

    Osman abi ol şu selçuğa belediye başkanı kurtar bizi, kurtar selçuğu be osman abi. Yıllardır mahbettiler selçuğu

  4. selçuklu dedi ki:

    bu seçilen üyeler ziraat sorunlarını neredeyse hergece toplandıkları meyhanedemi hallediyorlar çok merak ediyorum

  5. Anonim dedi ki:

    hayvancının ve ciftçinin hali perişan … sema ziyaretiyle bu konuyu çözmüş olmalı

  6. RÜZGAR dedi ki:

    OSMAN ABİN BELEDİYE BAŞKANI OLUNCA SELÇUK’U GÜZELYALIDAKİ 2 TRİLYONLUK AKILLI EVİNDEN YÖNETİR. HER ASGARİ ÜCRETLİYE AKILLI EVLER SATAR, İŞSİZLERİ DE MENDERESTEKİ VİTELLO FABRİKASINDA İSDİHDAM EDER. AKP İLÇE BAŞKANLIĞI DA 2B ARAZİLERİ İLE DAHA YAKINDAN İLGİLENİRLER. SEN MERAK ETME OSMAN ABİN SELÇUĞU DA SENİ DE KURTARIR.

  7. MARTI dedi ki:

    anonim arkadaşım Osman abini boşuna gazlama sonra böyle havalara girip aday olmaya kalkar,ama tam seçime dört beş ay kala korkudan bir kalp spazmı geçiri verir,senin gibi Selçuk’un kurtarılmasını bekliyenler hayal kırıklığına uğrarsınız.Yazık olur size yaa…