site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk AKP’de ortak liste kararı alındı

Selçuk AKP’de ortak liste kararı alındı
28.12.2014
A+
A-

selcuk-akp-tek-aday (1)

Kongreye sayılı saatler kala, iki adayın yarışacağı söylenen seçimde Sema Yeşilçimen yeniden tek aday olarak seçime girecek. İzmir il başkanlığının ve Binali Yıldırım’ın çabaları sonuça verdi. Bayram Bozdemir Binali Yıldırım’ın uzattığı eli geri çevirmeyerek ortak listeye varım dedi.

AK Parti Selçuk ilçe kongresine çift liste ile gidilecek olmasından doğan sıkıntı uzun uğraşılar sonrası tek listeye indi.

İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Koordinatör Milletvekili Mehmet Yüksel ve Milletvekili Ali Aşlık’ın yoğun çabaları sonuçlandı. İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın uzun uğraşısı ve ”Selçuk’ta davullu zurnalı Kongre görmek istiyorum çift liste olursa Selçuk’a gelmem” demesinden dolayı alınan bu kararla Sema Yeşilçimen ile kongreye gidecek olan AK Parti de ortak liste kararı alındı.

Adaylıktan çekilen Bayram Bozdemir kendisini destekleyen ve yoğun ilgi gösteren delegelere teşekkür etti. Bozdemir; “Son ana kadar partinin birlik ve beraberliği icin çaba gosteren yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bizimle beraber hareket eden ve destek olan tüm partililerimizin bundan sonra da sorunlarının takipçisi olacağım bu vesileyle kongremizin Selçuk’umuza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum”  dedi.

selcuk-akp-tek-aday (3)

selcuk-akp-tek-aday (4)

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    YE O ZEYNELİ SEMA ABLAAAA… UNUTTU KİMİN SAYESİNDE O KOLTUGA OTURDUGUNU. SANIYOR Kİ KENDİ OLMASAYDI BU İŞ OLMUYACAKTI. SEMA ABLA 5 YILDIR KAPI KAPI GEZİYOR ÖYLE YÜRÜRKEN GÜLMEYLE OLMADI BU İŞ.

  2. sanayiden dedi ki:

    resimlerde sema abla neden yok?

  3. selçuklu dedi ki:

    o hoca aday olmasaydı hayalinizde göremezdiniz başkanlığı çabuk unutmuşunuz vefaya 8000 oy kocaoğluna 12000 oy kendinizi kandırmayın selçuklu özüne döner??????????

  4. selçuklu dedi ki:

    sema bu partiye yarar değil zarar verir eskileri çok çabuk unutuyorsunuz önce kamille chp sonra kamille dsp şimdi iktidar ve güç akp sonrası allah kerim para nerde sema orda.???
    önümüzdeki dönem başkan adayı??????????

  5. Apasel dedi ki:

    selçuklu unutmuşsun bir de YTP vardı

  6. ÇIKARSIZ SEVEN... dedi ki:

    sema ablam kadar ak parti için koşan biri mi var ? keşke herkes sema ablam kadar şu partiye sahip çıkabilse.ak parti var olduysa selçuk da o da sema ablam sayesindedir.

    1. Çıkarsız mı? dedi ki:

      Hakikaten çıkarsız seviyorsan bravo davana sahip çıkıyorsun. ama tahminimce sen de Sümeyye Hanım’ın trollerindensin. Her akp haberinin altında övgüler falan pek samimi değil. Alayınız işim görülsün derdinde.

    2. MUZAFFER dedi ki:

      SEMA ABLAN AKP DEN ÇOK CEBİNİ DÜŞÜNÜR

  7. AAAAA dedi ki:

    BÖYLE PARTİ OLMAZ BÖYLE PARTİLİDE ZORAKİ BAŞKAN HEPSİ BU KADAR

  8. kemal dedi ki:

    selçuk için zeynel bey büyük bir şansdır..partiler üstü kimliği ve bilgeliğiyle daha çok işler becereceğine eminim.

    1. sabıkalı dedi ki:

      kemal bey aynen katılıyorum size

    2. Anonim. dedi ki:

      Bir yıldır Selçuk çağ atladı,adamı güldürmeyin.

  9. sabıkalı dedi ki:

    daha alışamadılar vefasız lığa

    1. Anonim dedi ki:

      Haklısın sabıkalı “vefasızlığa” alışmak zor. Çünkü herkes senin gibi “sabıkalı” olmuş.

  10. CHP'Li dedi ki:

    Zeynel Başkanı Desteklemek gerekir…………

  11. Yabancı dedi ki:

    DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR,,,DİYOR CUMHURBAŞAKNIMIZ,,,
    SİZ HALA YERELDE SİYASET YAPIYORSUNUZ
    AZİZ NESİN HAKLI GİBİ DAVRANMAK SELÇUKLUYA YAKIŞMAZ TÜRK HALKI AKILLIDIR,,YERELDE SİYSET OLMAZ…
    ARTIK YETER KİŞİLER DEĞİL SELÇUK KAZANSIZ,İKTİDAR SELÇUĞU BEŞ YILDA MODERN BİR KENTE DÖNÜŞTÜRECEK NEDENMİ,,,
    BAŞKA CARESİ YOK..ÇÜNKİ SELÇUK VİTRİN..OKADAR

    1. Anonim dedi ki:

      Yabancı sanırım matematiğe de yabancısın. 5-1= 4 kaldı. Yani bir yıl gitti. Ortada belediye çalışanlarının maaşlarını veremeyen ve Vefa’nın bıraktıklarına tekrar açılış yapan bir belediye var.İktidarın nimetleri Selçuk’a nedense hiç uğramadı ya da uğradı da AKP ilçe binasından dışarı çıkamadı…

  12. ÇIKARSIZ SEVEN... dedi ki:

    Bizim davamız Sema Başkandır.Keşke herkes O’nun kadar dürüst ve çalışkan olabilse…

    1. Vay be dedi ki:

      Sizin davanız akp ilkeleri yolunda ilerlemek değil mi? Ben mi yanılıyorum yoksa. Akp seçmeni akpye değil de kişiye mi oy veriyor? Sen onu bırak da Sema Hanımdan ne çıkarın var onu söyle artık. Her akp haberinin altında sema ablam sema ablam diye dolanıyorsun. Belediyeden iş sözü alanlardan mısın sen de 🙂

  13. kadirkalayci dedi ki:

    bayram abii seni hep böyle arka pilana itmeye devam ediceklermi

  14. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Kadir utan utan yorum yaparken saygı çerçevesinde yap birine yalakalık yapayım derken diğerine hakaret etmen senin ne kadar cahil olduğunu ortaya koyuyor saygılı vede edepli ol bu partiyi yıllarca yerinde saydıranlar utansın BAYRAMIN sayesin de SELÇUK ta AKP çıtayı yükseltti sen kimsin laf ediyorsun seviyeni bil emi ucuz insan olma yiğidi vur hakkını da yeme bana da cevap yazma seni kay le bile almam bunu da bil