site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk AK Parti’nin Yeni Başkanı Girbiyanoğlu

Selçuk AK Parti’nin Yeni Başkanı Girbiyanoğlu
07.03.2020
A+
A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bazı teşkilat yöneticileri Ankara’ya giderek genel merkezde görüşmeler yaptı. Ziyaretler kapsamında Selçuk’un yeni AK Parti yeni ilçe başkanı da belli oldu.

Selim Girbiyanoğlu yapılan görüşmeler sonucunda AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığına atandı.

BAŞKAN SÜREKLİ’DEN AÇIKLAMA
Başkan Sürekli, kongre sürecini sağduyulu bir heyecanla tamamlamak üzere çalışmalarına devam ettiklerini belirttiği açıklamasında “Genel Merkez’imiz her 5 ilçemizde yaptığımız temayül yoklamaları ve saha çalışmalarımızın işaret ettiği 3’er arkadaşımız arasından bir ismi belirledi. Her biri partililiği ve dava adamlığı tartışılamayacak emektar ve başarılı isimlerdi. Aday gösterilmeyen kardeşlerimizin de büyük bir sorumlulukla sürece dahil olacağını ve emek vermeye devam edeceklerini biliyorum ve her birine teşekkür ediyorum. Kongre sürecimiz bu pazar Kınık, Bergama ve Aliağa ilçelerimiz ile başlıyor. Titizlikle çalışıyoruz. İnanıyorum ki her kongremiz yenilenerek ve güçlenerek tamamlanacak, örnek bir süreç yaşayacağız. Çünkü AK Parti kavgaların değil, uzlaşının partisidir. Gönül insanlarının siyaset yaptığı bir çatıdır. Amacımız makamlar değil, partimize ve milletimize hizmettir.” diye konuştu

GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZDE
Bu pazar başlayacak olan ilçe kongrelerinin 22 Nisan’da Güzelbahçe ile sona ereceğini hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, teşkilatın heyecanlı olduğunu ve bu heyecanın önümüzdeki dönemde mutlak suretle daha büyük başarılar getireceğine inandığını söyledi. 18 yıllık iktidarlarında en büyük gücü teşkilatlarındaki birlik ve beraberlik ruhundan aldıklarını vurgulayan Başkan Sürekli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizde partimiz, ülkemiz ve milletimiz için verilen göreve burun kıvırmak yoktur. Görevin, yetkinin küçüğü büyüğü yoktur. Makam mevki aşkı yoktur. Vatan ve millet aşkı vardır. Bizde ortak menfaatlerle partimize, ülkemize ve milletimize hizmet etme gönüllülüğü esastır. Bu, partimize emek veren, gönül veren her bir fert için geçerlidir. Kongre heyecanımız, tüm ilçelerimizde bu anlayışla vücut bulacak. Her ilçemizde örnek bir tablo yaşanacağına, tüm yol arkadaşlarımızın aynı yere yumruk vurarak nasıl daha iyi hizmet ederiz amacıyla heyecanlarını tazeleyeceğine eminim. Kongrelerimizin, partimize, İzmir’imize ve hemşerilerimize hayırlar, başarılar getirmesini temenni ederim.

İlçe Başkanlığına atanan AK Parti’nin Selçuk’ta ki yeni Başkanı Selim Girbiyanoğlu sosyal medya hesabından birlik ve beraberlik mesajları verdi. Girbiyanoğlu’nun konu ile ilgili paylaşımı şu şekilde;
“Değerli dava arkadaşlarım,

Genel Merkezimizin yaptığı istişare ve değerlendirmeler neticesinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri, Bölge Koordinatörümüz Sayın Murat Baybatur, İl Koordinatörümüz Sayın Ahmet Özdemir ve İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin teveccühleri ile 7. Olağan İlçe Kongresi’nde Selçuk ilçe başkan adayı olma vazifesi şahsıma tevdi edilmiştir.

Bu vesile ile bizi bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Son Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ, MKYK Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya, Ege Bölge Koordinatörümüz Sayın Murat Baybatur, İl Koordinatörümüz Sayın Ahmet Özdemir, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli ve İzmir’imizin çok kıymetli Milletvekilleri Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı, Sayın Cemal Bekle, Sayın Alpay Özalan, Sayın Necip Nasır, Sayın Yaşar Kırkpınar’a en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.

Partimiz kurulduğu günden bu yana bir yandan ülkenin sosyal, siyasal ve ekonomik kalkınmasının teminatı olurken diğer yandan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm mazlum halkların gür sesi oldu. Biz teşkilat mensuplarına düşen; ülkesi için uyku kavramını hayatından çıkaran dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde gitmektir.

Göreve geldiği günden bu yana teşkilatçılık modeliyle tüm ülkeye örnek olan İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli gibi bir başkana sahip olmak bizler için büyük bir şanstır. Bize düşen gece gündüz demeden, eski yeni demeden tüm teşkilat mensuplarımızla el ele, gönül gönüle vererek Selçuk’u tekrar AK Parti belediyeciliği ile tanıştırarak ilçemizi bir dünya incisi yapmaktır.

Kongrede aday olmayacağını daha önceden açıklayan Sayın Halil Düztaş başkanımıza ve yönetim kurulunda bulunan her bir arkadaşımıza, şimdiye kadar gösterdikleri üstün gayretler ve yaptıkları çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyor, partimize hizmet edecekleri yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Partimizi diğer partilerden ayrı kılan en temel ilke birlik ve beraberliği, kardeşlik hukukunu, dava kardeşliğini en yoğun şekilde yaşatmasıdır. Biz de bu ilke ile hareket ederek partimize gönül veren, emek veren her bir teşkilat mensubumuzu, üyemizi baş tacı yapacağız.

Bu duygularla tüm Selçuk’lu hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, 7/24 tüm teşkilatımın, ilçemde yaşayan her bir ferdin emrinde olduğumu belirtiyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.