site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk ADD’den 250 Öğrenciye Okul Çantası

Selçuk ADD’den 250 Öğrenciye Okul Çantası
26.09.2013
A+
A-

DSCN3009

Selçuk ADD Şubesi 250 Öğrenciye içi kırtasiye malzemesi ile dolu okul çantası dağıttı.

Selçuk Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi kurulduğu günden beri yoksul öğrencilere yaptığı yardımlarla adını duyurdu.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte içi kırtasiye malzemesi dolu 250 çantayı okullara dağıtan, ADD Selçuk Şube başkanı Tuncay KİREÇ, yönetim kurulu üyesi Özgür  AYDOĞAN, Eyüp KILIÇ ile birlikte  okullarda tespit edilen öğrencilere çantalarını ulaştırdı.

Şube Başkanı Tuncay KİREÇ yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;
‘‘Okul müdürlerimizden aldığımız listelere göre çantaları dağıttık. Her zaman olduğu gibi bu senede önceliği köy okullarımıza verdik’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

DSCN2996

DSCN3001

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    garibana gariban olduğunu hatırlatacak çantalar.. yazık kullanılmayacak bile

  2. ORASI NERESİ dedi ki:

    Yine bir yerlerden talimat geldi galiba reklamlar yine başladı.Acaba üç dört gün önceki görüşmeden sonra bu reklam kokan durumların olacağını bekliyordum.

  3. ç@rşı dedi ki:

    çocukların da yüzünde bir gülümseme olabilseydi güzel olurdu…

  4. selcuklu dedi ki:

    gozlerim yasardi, ne yapar once ona bakmak lazim yillardir o parkin haracini yiyen add, ataturk icin ne yapiyor, hangi etkinlikleri duzenliyor paralar nereye gidiyor selcuk halki bunu sorgulamali, evet bir add var bilinen add nin gorevi nedir ne icin kurulmustur bilen varsa yorum yapsin, benim tek gordugum parkta buyuk bir rantin oldugu, cocuklara canta degil ben ce egitim gerek hangi etkinlikleri yapipta ataturk,u cocuklarimiza anlattilar veya halka ataurku sevdime adina neler yapti bu ataurk sevenler dernegi? goren duyan bilen varsa lutfen burda yorum yapsin, saygilar