site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk ADD Yeni Yönetimi Belli Oldu

Selçuk ADD Yeni Yönetimi Belli Oldu
09.05.2014
A+
A-

tuncay-kirec

Atatürkçü Düşünce Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Çarşaf listeyle yapılan seçimde, en çok oyu mevcut Başkan Tuncay Kireç ve ekibi aldı.

Divan Başkanlığını Yeminli Mali Müşavir Nuri Caferoğlu’nun yaptığı Olağan Genel Kurul toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Dernek Faaliyet raporunun okunmasıyla devam eden genel kurulda gündem maddeleri görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Tüzük gereği çarşaf listeyle yapılan seçimlerde mevcut Başkan Tuncay Kireç ve ekibi yeniden ADD yönetimine seçildi. Çarşaf listede yer alan isimler şöyleydi: Tuncay Kireç, Anıl Kırar, Serdar Kurtuluş, Kamer Aydın, Serpil Ayhan, Cemal Çelik, Serdal Bayraktar, Himmet Yatkın, Mustafa Kemal Çilengir, Eyüp Kılınç, Taner Uzun, Nurettin İnce, Naci Aydın.

Buna göre mevcut Başkan Tuncay Kireç ve ekibi en çok oyu alarak Atatürkçü Düşünce Derneğinin yönetim kurulu seçildiler. ADD Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve görev dağılımı şöyle: Başkan Tuncay Kireç, Başkan Yardımcısı Anıl Kırar, Sayman Cemal Çelik, Yazman Serpil Ayhan, Yönetim Kurulu üyesi Serdal Bayraktar, Kamer Aydın ve Serdar Kurtuluş. Denetleme Kurulu Üyeleri Erdem Yurtkulu, Hüseyin Ok ve Talat Kimsesiz.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

ADD-secim (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. DD dedi ki:

    şöyle resime baktımda bütün selçuk düşmanları toplanmış, addyı borc batagına soksunlar bı o kaldı galıba ıcra görmeyen onu yapın tam olsun..

  2. KUBALI dedi ki:

    DD Resimde sanki Memiş bey var. Eski başkan meydanda Memiş beye oyunu çöpe atma demişti resimde çok yakın duruyorlar acaba konuşma fırsatı olduysa Memiş beye oyunu nereye attığını sormuşmudur.

  3. Anonim dedi ki:

    DD haddini bil…Selçuk düşmanı arıyorsan aynaya bak…

  4. VATANDAŞ dedi ki:

    ŞÜKRÜ BEYİ GÖREMEDİM

  5. KUBALI dedi ki:

    Anonim had bildirme makamımısın

  6. tarafsız dedi ki:

    kubalı eskı baskanın sormasına gerek yok memiş beye selcuk halkının oyunu nereye attı acık ve net zaten

  7. anonim dedi ki:

    tarafsız hepiniz şaibelisiniz CHP nin hain yöneticileri akp devlet cumhuruyetin adliyesi dahil 13 oy olduğunu söylesenizde 13 oyda şaibeli 13 oyluk adamlar

  8. sessizin sesi dedi ki:

    Arkadaslar yazacaklarımı iyi okuyun. Her ne kadar ADD başkanı sosyal demokrat ise de, yada öyle gözüksede: Sayın başkanımızın her nereye üyeliği var ise yada üyelik için girişimde bulundu ise önünü sayın eski belediye başkanımız Vefa ÜLGÜR kesti. Çünki ADD başkanı gelecekte belediye başkanlığına kendini hazırlayan isim. Birden bire başkan olunmuyor. Adım adım ilerlemek gerekiyor. Ama önü hep Sayın Vefa ÜLGÜR tarafından gelecekteki tehlike olarak kesildi, dolayısı ile ADD başkanı önündeki bu engelin kalkması için ne yapması gerekiyor ise onu yaptı ve benimsedi. yani mevcut diğer partiyi destekledi. evet sonuç itibari ile add başkanı sosyal demokrat arkadaş fikirlerine amaçları doğrultusunda ters düştü. ne kadar sosyal demokrattır tartışılır. Atatürkçü düşünce derneği başkanıdır ne kadar Atatürkçü düşünceye sahiptir tartışılır. buralar bir gönül işi olması gerekirken emeller için kullanıldığı aşikardır. Zira etrafındaki insanlarda zaten mevcut iktidar partisinin üyeleridir. Saygılarımla takdir halkımızındır. Nacizane fikrimdir.

  9. selcuklu dedi ki:

    eski başkandaki asalete bak .adam hertürlü düzenbazlığa rağmen hala dik duruşuyla sahnede .helal olsun sana vefa başkan

  10. KUBALI dedi ki:

    Tarafsız Selçuk halkının oyunun nereye gittiği belli Eski başkanın ve hadi takımının oyu diyelim sanki çöpte gibi