site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sekizeylül Ortaokulu Almanya Yolcusu

Sekizeylül Ortaokulu Almanya Yolcusu
11.06.2014
A+
A-

selcuk-sekiz-eylul-okulu (1)

Proje koordinatörlüğünü İtalyan Silvana Rampone ve Selçuk Sekizeylül Ortaokulu proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Bünyamin Katırcı’nın yaptığı Katırcı Avrupa Birliği Comenius Projesi tanıtıldı.

2012-2014 yılları arasında yürütülen projenin final toplantısı için 13 Haziran 2014 te Almanya’nın Göttingen şehrine gidilecek olan ve Selçuk Sekizeylül Ortaokulu Almanya da proje sergisi düzenleyecek ve bu sergide okulun öğrencilerinin yaptığı proje çalışmaları yer alacak. Aynı zaman da Selçuk’un ve ülkemizin de tanıtımın yapılacağı toplantı için Selçuk Sekizeylül Ortaokulu tüm hazırlıklarını yaptı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Selçuk Sekizeylül Ortaokulu proje koordinatörü ve İngilizce öğretmeni Bünyamin Katırcı şunları söyledi; 2012-2014 yılları arasında yürütülen 2012-1-IT2-COM06-38008 numaralı Comenius çok ortaklı projemizin ortakları koordinatör ülke İtalya başta olmak üzere,Almanya,Fransa,İspanya,PolonyaMacaristan,Finlandiya,Romanya,Yunanistan ve Türkiye’dir.Sekizeylül Ortaokulu olarak katıldığımız projenin uygulama alanıçevre konusu olmuştur. Projemiz hem çevre bilincini kazandırmayı hem de bu bilinci kazandırarak İngilizce öğretmeyi hedeflemiştir. Bu proje kapsamında her ortak okul öğrencileri çeşitli aktiviteler yapmışlardır,yapılan bu aktiviteler e- twinningportalında paylaşılmış böylece bütün ortak okullar,öğrencilerin yaptıkları aktiviteleri görme imkanı bulmuştur. Aynı zamanda projede bulunan öğretmenler çeşitli zamanlarda okul ziyaretleri yapmışlardır. Biri Türkiye de olmak üzere 4 ayrı proje toplantısında bulunmuşlar ve projemizin ilerleyişi , daha iyi bir şekilde devam etmesi konusunda bilgi alışverişi yapmışlardır. Bu ziyaretler sırasında çeşitli kültürel faaliyetler ve geziler düzenlenerek bu ülkeleri yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır. Yaptığımız bu projeyle Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) Hayatboyu öğrenme kapsamında Avrupa Komisyonu‘ndan hibe desteği alarak 6 ülkeye toplan 16 hareketlilik yapılmıştır. Böylece ülkemiz ve ortak olduğumuz Avrupa ülkeleri arasında kültürel,sosyal ve eğitim alanında bir köprü kurduk bu sayede ülkemizin, ilimiz İzmir’in ve ilçemiz Selçuk’un tanıtımına katkıda bulunduk.

Başta tüm öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere projemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

selcuk-sekiz-eylul-okulu (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.