site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şehrin Manzarasını Evinizin Balkonundan İzleyin

Şehrin Manzarasını Evinizin Balkonundan İzleyin
03.11.2016
A+
A-

Beşiktaş konut projeleri semtin lüks ve popüler olmasına yaraşır ve yakışır niteliktedir. Maddi olanakları çok çok üstün sınıfa hitap eden konut projeleri yanında mütevazı, sıradan insanların yaşam alanlarını oluşturdukları, şehir içinde trafiğe ve kalabalığa karışmadan kendi hayatlarını sürdürdükleri projelerde mevcuttur.

İlçenin olanak ve imkânları bulunduğu mevkii göz önüne alındığında, sıradan olamayacak kadar göz alıcı ve konforlu konut projelerini, bu bölgede kullanmak isteyen inşaat firmaları vardır. Mimar ve mühendislerin geceli gündüzlü çalışmaları birbirinden farklı ve örnek gösterilebilen eserlerin ortaya çıkmasına sebep olduğundan, konutlarda yaşayanların rahatlığı ve huzuruna öncelik tanınmıştır. Beşiktaş ofis projeleri ev projelerinden farksız ve zevkle kullanılabilecek alanlardan oluşmaktadır.

İş psikolojisinin yerini karamsar havadan ziyade, keyifle ve huzurla çalışılıp zaman geçirilebilecek alan gibi düşünülmesine sebep olmuş mimari projeler oluşturmuştur. Beşiktaş konut ve ev projelerinin lansmanı yapıldıktan sonra, metrekare fiyatı ile satışları gerçekleştirilmekte ve en kısa sürede inşası tamamlanarak kullanım sağlanmaktadır.

Bina yapımına uygun arsa ve açık alanın olmaması, inşaat firmalarının projelerini eski evlerin satın alınmasıyla veya yeniletmek isteyen ev sahiplerinin müraacatı ile gerçekleştirmektedir. Yüksek katlı ve lüks konut projelerinde giriş katlar veya ara katların ofis olarak kullanılması, binaların her iki kullanıma uygun olduğunu göstermektedir.

Konut projelerinde dış ve iç tasarımlara özen gösterilirken kaliteli malzeme ve sağlam alt yapı oluşturulup, olası deprem felaketleri için önlem alınmaktadır. Şehir içindeki kalabalık nüfus ve araç sayısı, otopark düşüncesini ön plana çıkarttığından, yeni konut projelerinde otoparkların olması, talebi daha da arttırıp konut fiyatlarının ikiye katlanmasını sağlamaktadır.

Kağıthane konut projeleri daha eski evlerin ve kentsel dönüşümün yenilenme projelerini kapsayıp, kullanılır ev ve ofislere dönüştürülmesini amaçlar. Şehrin ortasındaki güzel manzaraya hâkimiyet kurma bilinci, Osmanlı eserlerinden ilham alma, Haliç manzarasına karşı kahvelerin yudumlanması olarak düşünülebilmektedir.

Fiyatların her geçen gün artmasına sebep olan konut proje talepleri, satışların hemen gerçekleşmesi ile yeni yapılması beklenen konut satışlarından geçer. Şehrin merkezinde oturma hayali, ulaşım konusunun bütün olanaklarından yararlanılması, 24 saat hayatın devam etmesi gibi birçok neden sayılarak bu bölgelere olan talepler arttırılabilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.