site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Seçil ve Şükrü’nün en mutlu günleri

Seçil ve Şükrü’nün en mutlu günleri
08.01.2015
A+
A-

sukru-dugun (2)

Selçuk’un tanınmış ailelerinden Turhan Seygan’ın oğlu Şükrü Seygan ile Selçuk’un köklü ailelerinden Mithat Baba’nın kızı Seçil Baba Yandım Çavuş’ta yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Fatma-Turhan Seygan ve Merhum Fatma-Mithat Baba Ailelerinin çocuklarının düğünü muhteşem bir atmosferde Yandım Çavuş’ta yapıldı. Genç çifti arkadaşları, akrabaları ve aile dostları da bu mutlu gecede yalnız bırakmadılar.

Kalabalık davetliler huzurunda gerçekleşen düğün gecesinde damadın ve gelinin samimi tavırları salonda bulunan herkesi mutluluğa ortak etti.

Seçil-Şükrü Seygan çifti kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile birlikte Piyanist Engin’in şarkıları ile geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler. Genç çifte Selçuk Haber Gazetesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

sukru-dugun (1)

sukru-dugun (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.