site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SBS Birincisine Ödül Üzerine Ödül

SBS Birincisine Ödül Üzerine Ödül
20.07.2012
A+
A-

SBS 7. ve 8. sınıfta 500 tam puan alan, SBS Birincisi Elif Kepenek için, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Tarafından ödül töreni düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu tarafından Elif Kepenek için okulunda tören düzenlendi. Branş öğretmenleri ve okul aile birliği üyelerinin de katıldığı törende konuşan okul müdürü İlyas Kıroğlu; “Öğrencimiz Elif Kepenek, öğretmenlerinin uyarı ve önerilerini dikkate alarak kendi öğrenme ve ders çalışma kapasitesini de verimli kullanarak çok iyi bir tempo ve çalışma sistemi geliştirerek bunun karşılığını almıştır. 7. ve 8. sınıflarda 500 tam puan alarak ilçemizde Birinci, İzmir ilinde Dördüncü, Türkiye sıralamasında da 78. Olarak ilçemizin medarı iftarı olarak kayıtlara geçmiştir.

“Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlar ömür boyu başarılarının devamını dilerim” dedi. Başarısında emeği geçen tüm branş öğretmenlerini tek tek kutladığını ve onlara teşekkür ettiğini belirten Okul Müdürü İlyas Kıroğlu; Özellikle 1. Sınıftan 5. Sınıfa kadar getiren öğretmenimiz Atilla Yıldız arkadaşıma da teşekkür ediyor, emeğine sağlık diyorum. Ayrıca bizi burada yalnız bırakmayan, emekleri olan benden önceki müdür arkadaşım Sezai Menteşe, okul aile birliği üyeleri, öğretmen arkadaşlarıma ve sayın velilere teşekkür ediyorum.

Törende konuşan Elif kepenek’in babası Osman Kepenek de; “Kızım Elif’in bu başarısı bizleri fazlasıyla onurlandırdı, heyecanlandırdı ve çok sevindirdi. Bizlere bu mutluluğu yaşatan kızıma ve onun başarısında emeği geçen öğretmeni Atilla Yıldız’a, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunun tüm öğretmenlerine teşekkürlerimi sunuyorum ve onlara haklarını helal edin” diyorum dedi.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.