site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Savaşan’dan istihdam sözü

Savaşan’dan istihdam sözü
21.05.2015
A+
A-

Savaşandan istihdam sözü

MHP İzmir Milletvekili adayı Dr. Aslan Savaşan, seçim çalışmalarında Konak’ın Tepecik semtindeki vatandaşlarla bir araya geldi. ‘Hakettiğin Yaşam İçin’ sloganıyla yola çıkan Savaşan, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Projelerini anlatan Savaşan, iktidar olmaları halinde istihdam dostu yatırımlara ağırlık vereceklerini dile getirdi.

Genel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdüren MHP’li aday Savaşan, Tepecik’te esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Seçim beyannamesinde gençlerin ve kadınların istihdam edilmeleri konusunda projelere yer verdiklerini ifade eden Savaşan, “MHP iktidarıyla istihdam dostu yatırımlar artacak, teşvik politikaları sayesinde ithalat bağımlılığı azaltılacak, yerli üretim artacak. Bu da daha çok işgücü, daha çok çalışan demek. İşsizlerin, gençlerin, kadınların ve dezavantajlıların istihdamını özendirmek amacıyla işe alınan her ilave işçinin işveren tarafından ödemesi gereken sigorta primini devlet karşılayacak” dedi.

Asker uğurladı
Tepecik ziyaretinde asker uğurlamasına da katılan Savaşan, “Analarımızın kınalı kuzusu, babalarımızın ciğerparesi yiğit evlatlarımızı vatan borçlarını ödemek üzere askere uğurladık. Bizim kültürümüzde askerlik kahramanlıktır. Söz konusu vatanımız, dinimiz ve milletimiz için görev üstlenmekse, hep birlikte seferber oluruz. Askerlik sabır, sebat, emre itaat ve direnç gerektiren kutsal bir görev. Evlatlarımıza hayırlı vazifeler ve tez gelen tezkereler diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.