site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gücümüz Gençlerimiz

Gücümüz Gençlerimiz
19.05.2015
A+
A-

Gücümüz Gençlerimiz

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Dr. Aslan Savaşan, parti olarak güçlerini gençlerden aldıklarını söyledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Menderes ’de gençler ile buluşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir milletvekili adayı Dr. Aslan Savaşan partisinin seçim beyannamesindeki gençlere yönelik projeleri anlattı. MHP olarak gençlerin cesaretine, yenilikçiliğine güvendiklerini söyleyen Savaşan, “ millet sevdası ile manen ve ruhen donanmış gençlerimiz aydınlık Türkiye’mizin huzur dolu, refah günlerinin garantisidir” dedi. Gençlerin sesi olmaya söz veren Savaşan ajandasına en çok işsizlik sorununu not aldı. Öğrenciler gelecek kaygılarını dile getirirken artık ailelerinin kendilerine baktıklarını, diplomaların rafta beklediğini söylediler. Türkiye’nin kanayan yarası genç işsizliğe neşter vuracaklarını ifade eden Savaşan, özellikle girişimci gençlerin önünü açmak için devlet bankalarından faizsiz kredi imkânı tanınarak gençlerin ticari hayata katılımları desteklenecektir” dedi. Eğitime olan desteğin önemine vurgu yapan Savaşan, her öğrenciye öğrenimi süresince başarılı olmak kaydı ile 10 bin TL ’sına kadar yükseköğrenim kuponu verileceğini söyledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan güvenini ve inancını Milliyetçi Hareket ile en üst seviyelere çıkaracaklarını belirten Savaşan, “Türkiye Cumhuriyetini hak ettiği, layık olduğu çağdaş medeniyetler zirvesine gençlerimiz ile birlikte taşıyacağız, onların gücü bize güç katacaktır ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.