site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Savaş ve Dövüş Sanatı Üzerine İddialılar

Savaş ve Dövüş Sanatı Üzerine İddialılar
05.10.2012
A+
A-

Selçuk ilçesinde açılan HAYSUDO Dövüş ve Savaş Sanatları Okulu, yeni açılmasına rağmen kısa zamanda başarıyı yakaladı.

Avrupa şampiyonu 5 DAN Hayrettin SÜNBÜL’ ün eğitimciliğini yaptığı okulda, öğrenciler dövüş sanatını en iyi bir şekilde öğreniyor.

Pon do kwan, Taekwan do, Karate do, Kung fu, Aikido, Ful contact Dövüş ve Savaş Sanatları konusunda uzman eğitici olan Sünbül, söylediği sözlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. HAYSUDO Spor Merkezinin tek amacı vardır. Amacım bu spora gönül veren insanlarla çalışmaktır diyen SÜNBÜL, yeni bir kuşak yetişsin istiyoruz, yetiştirdiğimiz bu kuşak Avrupa Şampiyonalarına katılsın ve bu konuda çok iddialıyız. Benim hedefim bir yıl içerisinde yetiştireceğim öğrencilerime Avrupa Şampiyonluğunu kazandırmaktır dedi.

Kursa katılan öğrencilerin ilk kuşak sınavını yapan HAYSUDO Okulu eğitici öğretmen Sünbül’ün gerçekleştirdiği sınav sonunda, tüm öğrenciler başarılı olarak bir üst kuşağa geçme hakkı kazandılar.

Kuşak sertifikalarını alan öğrenciler dünyanın neresine giderlerse gitsinler verilen bu sertifikanın geçerliliği olduğunu söyleyen Hayrettin SÜNBÜL öğrencilerimin azmini ve başarısını gördükçe onlarla gurur duyuyorum dedi.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.