site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şampiyon Selçuk Efes Spor

Şampiyon Selçuk Efes Spor
13.02.2015
A+
A-

sampiyon-ilkk-sayfadaki-resim

Selçuk Efes Spor rakibi Kınık Belediye Sporu yenerek Süper Amatör Lige çıktı.

Bölgesel amatör ligde grubunda oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen ve çıktığı hermaçtan zaferle ayrılan Selçuk Efes Spor üstün performansla önce lig şampiyonluğu, daha sonra da Kınık Belediye spor zaferiyle taçlandırdı. 2-2 sona eren ve uzatmalara gidilen maçta penaltı vuruşları ile takımını Süper Amatör Lige çıkaran Selçuk Efes Spor bu galibiyetini istasyon meydanında coşkuyla kutladı.

İzmir Atatürk stadı yanında bulunan iki nolu statta oldukça soğuk bir havada oynanan maçı Efes spor kontrollü ve akılcı futboluyla kazanmayı başardı. Süper amatör lig biletini almak için son düdüğe kadar mücadele eden Selçuk Efes spor bu anlamlı galibiyetini Selçuk halkına hediye etti.

Selçuk Efes Sporumuz karşılaşmaya

1- Osman Turhan 2- Kubilay Devletsever 3- Cem Adsız 4- Celalettin Avcı 5- Erdoğan Davaslıoğlu 6- Serdar Cihanger 7- Erhan Yaşa (Barış Meral) 8- Mehmet Aslan (Burak Doğan) 9- Alper Talay 10- Ubeydullah Keleş (Barış Başboğa) 11- Ali Bayraklı ilk onbiri ile çıktı.

“KUMPAS” yine harikaydı

İlk düdüğün çalması ile birlikte “Kumpas” adlı taraftar grubunun desteğini bu maçta da arkasına alan Selçuk Efes spor maça hızlı başladı. Yaptığı ataklarla 18. dakikada usta ayağı Alper Talay’ın golüyle 1-0 öne geçen Selçuk Efes Spor, üç dakika sonra rakibi Kınık Belediye sporun golüyle karşı karşıya kaldı. 21. dakikada Kınık Belediye Sporun attığı golle durum 1-1 oldu.

Zaman zaman atak geliştiren Selçuk Efes spor oyunu koruyarak 1-1’lik skorla soyunma odasına gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Kınık Belediye spor 52.dakikada attığı gol ile skoru 2-1’e taşıdı. Yediği gol ile mağlup duruma düşen Selçuk Efes spor golden dört dakika sonra günün başarılı ismi Alper Talay ile eşitliği sağladı. 2-2 berabere sonuçlanan maçta 15’er dakikalık iki devre uzatma oynandı. Yine takımlar 120 dakika sonunda gol bulmayı başaramayınca maçta seri penaltılara geçildi. Seri penaltılar sonucunda rakip Kınık Belediye sporun bir penaltısını kurtarmayı başaran Selçuk Efes Sporun usta eldiveni kaleci Osman Turhan (Paşa) takımını süper amatör lige taşıdı.

Efes sporun penaltılar sonunda Süper amatör biletini almasıyla taraftarla birlikte sahaya inen taraftarlarımız büyük bir coşku yaşadılar.

Maç sonunda görüşlerini aldığımız Selçuk Efes Spor Başkanı Hakan Bayraklı; “Tüm sporcularımızı, teknik kadromuzu ve bu soğuğa rağmen bizleri yalnız bırakmayan Selçuklulara çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu bir başlangıç olacak ve Selçuk Efes Spor en yakın zamanda 3. Lige çıkacak. Efes Spor’a sahip çıkmaya devam edelim” dedi.

Selçuk’ta alkışlarla karşılandılar

Konvoy ve tezahürat eşliğinde ilçeye gelen Selçuk Efes Sporcuları ve taraftarları İstasyon meydanında alkışlarla ve havai fişek gösterisiyle karşılandılar. İlçe protokolünün de katıldığı coşkulu karşılamada Efes Spor taraftarları oldukça renkli görüntüler oluşturdu.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

İŞTE SELÇUK’TA Kİ BÜYÜK COŞKU

efesspor-sampiyon (1)

efesspor-sampiyon (2)

efesspor-sampiyon (4)

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    TARIHI EFES SPORUMUZU BU DURUMA VE YUKARALARA TASIYAN VE EMEGI GECEN HERKESE COK TSK EDIYORUZ VE SUPER AMATORDE BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUZ…