site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şal

Şal
27.11.2018
A+
A-

Şallar birbirinden farklı modellerde ve renklerde tasarlanmış birçok farklı ürün yelpazesine sahiptir. Tesettürlü bayanlar günlük kombinlerin de vazgeçilmez bir ürün olarak şal ürünleri kullanmaktadır. Ten renginize uyan şal modellerini tercih ederek daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sayede daha zarif, estetik ve güzel bir görünüm elde edeceksiniz. Siz de tüm şal modellerini incelemek için https://dasiva.com.tr/sal adresini ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

Şal Modelleri

Simli şal modelleri normal bayanlar ve tesettürlü bayanlar tarafından en çok tercih edilen şal türüdür. Daha çok özel davet ve gecelerde tercih edilmektedir. Hazır şal modelleri ise pratik olarak şıklığa ulaşmanızı sağlar. Tesettürlü bayanların kıymetli vakitlerini önemseyerek tasarlanmış ve hazırlanmıştır. Şifon şal modelleri ise bayanlara daha fazla estetik ve güzellik katmaktadır. Şifon şal ürünleri ile diğer tüm kadınların bir adım daha önüne geçebilirsiniz. Tafta şal modelleri ise sade giyime özen gösteren bayanların tercih ettiği ürün olarak ön plana çıkmaktadır. Tafta kumaşının verdiği ipeksi yumuşaklık ile kendinizi harika hissedeceksiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.