site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Saklı Cafe-Bar 17 Nisan’da Açılıyor

Saklı Cafe-Bar 17 Nisan’da Açılıyor
12.04.2013
A+
A-

sirince-sakli-vadi

Saklı Cafe Bar 17 Nisan 2013 Çarşamba 20.30’da Şirince’de Açılıyor. Şirince Selçuk arasında Şirince vadisine inmeden görülmesi mümkün olmayan ismi gibi saklı. Şirince kaplan kayalarının altında son Anadolu Parsının görüldüğü yer olma özelliğine sahip bir alanda yer alır SAKLI CAFE BAR.

Doğal akarsuları kenarına kurulu, su sesinin kuş sesine karıştığı, zeytin ve çınar ağaçları arasında çok eski zamanlardan beri var olduğu sanılan eski bir evin restore edilmiş yepyeni hali ile ilgi odağı olacak güzide bir mekândır SAKLI CAFE BAR.

Ahşabın ve taşın sıcaklığını yaşayacağınız SAKLI CAFE BAR’da her türlü sıcak ve soğuk içeceğin yanı sıra her türlü yöresel ve Türk mutfağından birçok yiyecek çeşidini de tadabileceğiniz mutfağıyla SAKLI CAFE BAR’da ayrıca 20 çeşitlik serpme köy kahvaltısının keyfini doğayla iç içe yaşayabilirsiz.

Ayrıca SAKLI CAFE BAR, her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri DJ Erdem ve Grup HI-JAZZ eşliğinde müziğin sirince-sakli-vadi (1)en özel tınıları ile sizlere muhteşem saatler yaşatacaklar. Her tür müziğin doğa ile iç içe bir ortamda ve muhteşem bir sahnede sergileneceği özel saatler sizleri bekliyor.

SAKLI CAFE BAR gece dönüş yapmak istemeyen misafirler için de 4 odalı 24 saat sıcak suyu, televizyonu, kliması olan mini bir pansiyon hizmeti de sunuyor.

SAKLI CAFE BAR’ın işletmeciliğini yapan Kerim AKGÜNEŞ ve Erol ERCAN; tüm misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için 17 NİSAN 2013 Çarşamba günü saat 20:30’da herkesi SAKLI CAFE BAR’a beklediklerini söylediler.

SAKLI CAFE BAR; Şirince 4. Km de SAKLI VADİ tesisleri içerisinde yer almaktadır.

AÇILIŞ PROGRAMI
– Kokteyl Organizasyonu
– Dj Erdem Canlı Performans
– Grup Hi – Jazz Canlı Performans

İletişim Bilgileri
Telefon:0 533 249 58 42 – 0 232 892 17 15
E-Posta: [email protected]
Adres: Selçuk Şirince Arası 4. Km ´de
Tarih: 17 Nisan 2013 Çarşamba
Saat: 20: 30
Haber: Uğur GÜLBAY

sirince-sakli-vadi (2)

YORUMLAR
  1. Serkan dedi ki:

    kesinlikle orada olacağız.çok sevindik hayırlısı olsun İnşallah.Başarılar Kerimcim ve Erol Ağbimiz.