site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sahne Tozu bu kez güldürdü

Sahne Tozu bu kez güldürdü
22.02.2017
A+
A-

Yönetmenliğini Usta Tiyatrocu Haldun Dormen ve Çağlar İşgören’in yaptığı, İngiliz Yazar Philip King tarafından kaleme alınan “Papaz Kaçtı” adlı oyun Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Selçuklular’ın büyük ilgi gösterdiği oyunu Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte izledi. İkinci Dünya Savaşı yıllarında bir papazın evinde meydana gelen olayların esprili bir dille anlatıldığı iki perdelik oyun Selçuklu tiyatroseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

Oyunun sonunda sahneye çıkan Çağlar İşgören; “ Selçuk halkının her zaman biz de ayrı bir yeri var. Bizi sizlerle bugüne kadar buluşturan ve sanata destek olan Selçuk Belediyesi Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Sahne Tozu Tiyatrosu’ndan bir kez daha bir oyun izlemekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı: “ Yönetmen Çağlar İşgören ve Sahne Tozu oyuncularını takdir ediyoruz. Bizi tiyatroya doyuruyorlar. Bildiğiniz gibi geçen hafta da Belediyemizin Tiyatro Topluluğu 6 günde sahnelediği 6 oyunu Selçuklu sanat severlerimizle buluşturmuştu.” dedi. Başkan Bakıcı konuşmasının sonunda Selçuklu sanatseverler adına Yönetmen Çağlar İşgören’e çiçek verdi. Selçuklu tiyatro severler de “Papaz Kaçtı” oyununun sonunda oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.