site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sağlık Turizmi Kongresinin Oturum Başkanlığını Dr. Bülent Cinel Yapacak

Sağlık Turizmi Kongresinin Oturum Başkanlığını Dr. Bülent Cinel Yapacak
03.12.2015
A+
A-

Ankara’daki Sağlık Turizmi Kongresine Selçuk’tan İki Doktor Katılacak

TG Ekspo Uluslararası Fuarcılık A.Ş organizasyonuyla düzenlenen ve 02 Aralık’ta kapılarını açan Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresine katılan Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel, 3 Aralık 2015 Perşembe günü Sağlık Turizmi Kongresinin oturum başkanlığını yapacak. Kongreye ayrıca Selçuk’un tanınmış doktorlarından ve aynı zamanda İzmir Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Alpaslan Coşkun da katılacak. Coşkun, Sağlık Turizminde İzmir Destinasyonu konusunda bilgi verecek.

Sağlık sektörü profesyonelleri, kamu otoriteleri, tedarikçiler ve uluslararası distribütörler, Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresi’nde bir araya geldi. Kongrenin bugünkü “Sağlık Turizminde Gelinen Nokta” konulu oturumunu Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel yönetecek. Dr. Cinel’in oturum başkanlığını yapacağı kongrenin ilk oturumu Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre ve Fuar Merkezi’nde Saat.10.00 da başlayacak.

Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel’in Başkanlığında gerçekleşecek olan kongrede Eurocross Medikal Direktörü Dr. Ege Ünalçın Turist Sağlığında yapılan hatalar konusunda konuşacak. TURSAB Sağlık Turizmi Komisyonu adına Gürkan Boztepe, Sağlık Turizminde markalaşma konusunda bilgi verecek. Selçuk’ta Özel ABC Poliklinik sahibi ve aynı zamanda İzmir Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Alpaslan Coşkun’ın da katılacağı kongrede Sağlık Turizminde İzmir Destinasyonu konuşulacak. Coşkun, konu hakkında detaylı bilgi verecek. Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayfer Uyanık Çavuşoğlu ise Sağlıkta hukuk konusunda bilgi aktaracak.

Sağlık turizmi konusunda oldukça önemli girişimler yapan ve İzmir’de Sağlık Turizmi Derneğinin kurulmasında önemli katkılar sağlayan Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel, “Biliyorsunuz sağlık turizminin bölgemizde gelişmesi için öteden beri çeşitli faaliyetler içerisinde bulundum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin denetiminde gerçekleşen ve sağlık sektörünün hemen hemen tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan bu önemli kongrede görev almak elbette mutluluk verici. Yerel yönetimde göreve geldiğimiz günden beri amacımız birçok alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de İzmir’e dolayısıyla ilçemize sektörel anlamda önemli kazanımlar sağlamaktı. Bu amaç doğrultusunda sağlık turizminin bölgemizde hak ettiği seviyeye çıkarmak ve bunu sürdürülebilir hale getirmek adına gayretlerim artarak devam edecektir” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. Abdullah dedi ki:

    haberde diyor ki, ” Selçuk Belediyesi Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel ” , ben merak ettim şimdi bu kişi selçuk için 2 yıldA hangi projeleeri yapmış. ve kaç para maaş alıyor, diğer selçuk dışından son gelen belediye başkan yardımcısı kimdir kimler göndermiştir. selçuku ne kadar tanıyıor biliyor. selçuk ta her hangi bir sokağa katsak yolu bulabilirmi orasının neresi olduğunu bilebilirmi.
    sayın belediye başkanı zeynel bakıcı ilçeyi bilmeyen ve tanımayan kişilerle bir vatandaşla oturup dertleşmeyen kahvede ki ali dayıyı veli dayıyı tanımayanlarla bu iş olmaz. biraz cesaret gösterin ve ilçeyi tanıyan kişilerle yürüyün yanlış adımlar atıyorsunuz çok. zira alkışlarla geldiğiniz o koltuktan kendi taraftarlarınız bile sizi yuhlayarak uğurlayacaklar durum bu benden demesi

  2. Anonim dedi ki:

    bence başkanımız Dr. Alpaslan Coşkun u da danışman yapsın çok faydası olur ilçemiz adına

  3. Partili dedi ki:

    Abdullah Bey çok doğru yazmış her şey yazdığı gibi,Selçuk’u hep tanımayan bilmeyen daha doğrusu Selçuk’u hele hele hiç tanımayan kişilerle yönetiliyor.Çok umutlar bağlandı ama hepsi boş çıktı.Olan Selçuk’a oluyor.Türkiye kalkınsa Selçuk’ta yaprak kımıldamaz.Şimdiye kadar kayıp idi,bundan sonra Şirince’nin mahallesi olur.Gülmekle tokalaşmakla bu işler olmaz.

  4. Anonim dedi ki:

    Bülent Cinel’in şimdiye kadar hangi projeleri hazırlayıp hayata geçirdiğini ben de merak ediyorum. Zeynel Bey işe yaramaz, belediyecilikle ve halkla uzaktan yakından en yakın bir ilgisi olmayan insanları belediyeye doldurdu. Eş dost akraba hepsi orada. Sadece Kurt sülalesinden bir sürü insan aldı. Personel sayısı ikiye katlandı ama hizmetlerde değişen birşey yok. Hayatında iki lafı bir araya getiremeyen, tuttuğu her işte başarısız olanlar şimdi ortalıkta genel müdür gibi dolaşıp hava atıyor. AKP meclis üyeleri makamlarını, çocuklarını ve akrabalarını belediyeye işe sokmak için kullanıyor. İkinci yaz da sinek ve haşerelerle içiçe geçti. Belediyenin borcunun 40 trilyona yaklaştığı söyleniyor. Vs. vs.