site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sağlık-Sen Selçuk İlçe Temsilciliğinden Kınama

Sağlık-Sen Selçuk İlçe Temsilciliğinden Kınama
29.07.2013
A+
A-

saglik_sen

Sağlık-Sen Selçuk İlçe Temsilciliği Somali’de büyük elçiliğimize ve Türk Hastanesine yapılan saldırıyı kınadı.

erkan

Erkan Büyüktürk

 

Sağlık-Sen Selçuk İlçe Temsilciliği Somali’de büyük elçiliğimize ve Türk Hastanesine yapılan saldırıyı kınadı.

27 Temmuz 2013 tarihinde Somali’nin başkenti Mogadişu’da büyükelçiliğimize ve El şifa adındaki Türk Hastanemize Türk görevlileri laikliği yaymakla suçlayan El Şebab örgütünün düzenlediği bombalı saldırıyı lanetliyoruz. Bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden Şehit polis memurumuzun ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, çatışma sırasında yaralanan sağlık çalışanı meslektaşlarımıza ve polis memurlarına acil şifalar dileriz.

Sağlık-Sen Selçuk İlçe Temsilcisi Erkan Büyüktürk
Sağlık-Sen Selçuk Dev. Hast. Temsilcisi Ayten Kılıç

YORUMLAR
  1. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Aynı hassasiyeti Gezi Parkı direnişinde hayatını kaybeden 5 kişi, gözünü kaybeden 12 kişi ve yüzlerce yaralı için de gösterebilseydiniz.

  2. Avukat.. dedi ki:

    Hassasiyetinizi taktir ederken hastane içindeki sendika fanatikliğine , insanlara gözdağı vererek üye yapmalarınıza bir son vermeniz gerektiğini düşünüyorum..Unutmayın ki her devrin bir sonu vardır..Düşmez kalkmaz bir Allah tır..

  3. Ahmet YAŞAR dedi ki:

    Hassasiyetinize teşekkür ederim arkadaşlar.. gezi parkı siyasi bir eylemdir.sendikalar çalışan üyelerin haklarıyla ilgilenir.yıllarca üst düzey memurluk yaptım bilirim…provakatörlerin söylemlerini dikkate almayınız.Başarılarınızın devamını dilerim.

  4. İZMİR dedi ki:

    Yanlışınız var Ahmet Yaşar. Sendikalar çalışan üyelerin hakları ile ilgilenirken memleketin toplumsal ve siyasal olaylarında en büyük ve en etkili güç olarak her zaman etkin rol almışlardır ve almalıdırlar. Ancak AKP iktidarı diktatörlük özentisi içinde olduğundan hiçbir zaman buna fırsat vermemiştir. Halktan ve örgütlü olmaktan korktukları için baskı, korku ve sindirme ile durum sizin düşünce ve uygulamalarınıza kadar gelmiştir. Toplumu baskıcı ve diktötörce yönetenler sonunda halkın sokağa dökülmesine engel olamazlar. Polis şiddeti yüzünden hayatını kaybedenler, gözlerini kaybedenler, yaralananlar ve tutuklananları siz hala provokatör olarak görüyorsanız siz çok acınası bir durumda olmalısınız.

    1. Anonim dedi ki:

      sayın izmir, diktatörlük özentisi diye bahsediyorsunuz ancak sizin savunduklarınızın hiçbir gerçekliliği kalmamış durumda. esas örgütlenmekten korkan sizlersiniz. korku ve sindirme politikasını oluşturanlar da sizler. bakın kendi isminizi bile yazamadan yorum yapıyorsunuz. nedenini kendi içinizde sorgulayın isterseniz. burası küçük yer. çıkarlarınızın çakıştığı insanlarla karşı karşıya geldiğinizde tükürdüklerinizi yalamak zorunda kalmayın, öylesine güç budalası olmuş durumdasınız ki… esas acınası durumda olan sizsiniz. eylem biçimleriniz bile 30 lu yıllardan kalma, söyleminiz de öyle..

  5. doktor dedi ki:

    hastane içindeki ayrımcılığa bir son verin.sizin işiniz gücünüz insanalrın ekmeğiyle oynamak. şuanda kendi reklamını yapıyorsun gezi parkındakı insanlar ölürken nerdeydiniz.akepe….