site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun Şirince Ziyareti

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun Şirince Ziyareti
05.09.2014
A+
A-

saglik-bakani-sirince (1)

Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU, ilçe Kaymakamı Ayhan Boyacı ile birlikte Selçuk’a bağlı Şirince Mahallesini ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu Şirince ziyaretlerinde Artemis Restaurant’ta ağırlandı. Sağlık Bakanına Şirince’nin en görkemli manzarasına ve yöresel lezzetlerine sahip Artemis Restaurantta köy manzarası eşliğinde ikramda bulunuldu.

Bakan Müezzinoğlu ve Kaymakam Boyacı Artemis Restaurant içerisinde yer alan Taş Mektep Müzesini de gezdiler. Bakan Müezzinoğlu Artemis’in misafirleri için hazırlanmış özel defterine; ‘‘Tarih ve Doğa ile iç içe olan Artemis Restaurant’ı çok beğendim, mutlaka tekrar gelmek isterim’’ diye yazdı.

saglik-bakani-sirince (2)

YORUMLAR
  1. selçuk dedi ki:

    fatih belediye başkanı Mustafa demirde varmış

  2. vatandaş dedi ki:

    Bakan yeni hastahanenin ne zaman başlanıp biteceği hakkında bir şey söylememiş.Her gelenin söylediği gibi çöp şiş güzel lafları ile bitmiştir.Selçuk artık hizmet ve yatırım bekliyor…

  3. sadık ince dedi ki:

    İlçemize teşrif etmelerinden bir hekim olarak çok memnun oldum.Hayırlara vesile olması,Şirincede her kesimden insanların ağırlanabildiği yerlerin olması ve çoğalması dileğiyle.Sadece şarap edebiyatı ile turizm artmaz.Muhafazakar kesime,Arap turistlere de hitap edebilmeliyiz.

  4. Anonim dedi ki:

    Sadık İnce siz iyisimi Şirince’de şarap ve şarapçılığı yasaklayın. Köyü paravan ile ikiye bölüp haremlik selamlık yapın. Nasıl olsa dindar ve kindar gençlik isteyen sen ve senin gibi karanlık fikirli insanlara bu yakışır.