site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Saadet Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Saadet Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayını Açıkladı
20.01.2014
A+
A-

saadet-partisi-selcuk (3)

Saadet Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı belediye başkan adayını açıklayarak Selçuk’ta ki seçim yarışında bende varım dedi. Saadet Partisi’nin Selçuk Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan oldu.

Düzenlediği basın toplantısı ile Saadet Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayını kamuoyuna takdim eden Selçuk İlçe Başkanı Osman Çebi, Milli Görüş’ün Türkiye’de belediyecilik tarihini kökten değiştirdiğini iddia etti. Bugüne kadar Milli Görüş belediyeciliği ile tanışan yerlerde çağ atlatan hizmetlere imza attıklarını dile getiren Osman Çebi, “Bu imkândan Selçuk niçin yararlanmasın? Bu nimete Selçuk niçin sahip olmasın?” diye sordu. Yarışa ağırlıklarını koyacaklarını belirten ilçe Başkanı Osman Çebi, “İşte bugün burada Selçuk Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Aslan’ı açıklayarak bunun ilk adımını atıyoruz’’ dedi.

Saadet Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi; “Bizim teşkilatımızda görev istenmez verilir. Sayın İl Başkanımız Avukat Bayram Zafertepe bu görevi bana tebliğ ettiler. Bende kabul ettim inşallah partimi en iyi şekilde temsil ederim. Milli Görüş Belediyeciliğinde şeffaflık, kapısı herkese açık, kayırmacılık olmadan hukuki temiz toplum, halka hizmeti hakka hizmet kabul eden, insan ve hizmet merkezli bir anlayışın hâkim kılınması, nefes alan bir şehir, imarı ve inşası sözde değil özde çevre duyarlılığı, hızlı ve etkin hizmet, genç, yaşlı, engelli herkesin sosyal kültürel manevi moral imkânlarının geliştirilmesi için hareket eden bir belediyecilik anlayışıdır. Kapısında rüşveti alanda verende melun’dur levhası asılı bir belediye.

Bu prensipler ile çalışacağız, Allah utandırmasın, diğer partilerin yönetmiş olduğu belediyelere 2009 yerel seçimlerinden itibaren bugüne kadar 1522 tane belediye hakkında soruşturma açılmış. Ve bunun çoğunluğunu şu anda ki iktidar partisine mensup olan belediyeler hakkındadır. Biz Saadet Partisi olarak 400’ün üzerinde belediyemiz olmasına rağmen 8 sene gibi bir zaman içinde hiçbir soruşturma geçirmedik. Bu şevk ile bu azim ile çalışacağımıza inanıyoruz. Tüm Selçuk Halkının desteğini bekliyoruz’’ dedi.

saadet-partisi-ilce-baskani (8)

saadet-partisi-belediye-baskan-adayi (12)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Başarılar dilerim insallah güzel bir oy alırsınız

  2. MİLLİ GÖRÜŞ dedi ki:

    Sayın başkanımıza bu çetik seçim yarışında başarılar diler Allah yar yardımcısı olsun.ve yanındaki milli görüş davasında Allah yarcıları olsun

  3. muhsin dedi ki:

    Dualarımız sizinle.

  4. sadetli günler dedi ki:

    Başarılar diliyorum başkanım Allah yolumuzu ayırmasın