site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya teşekkür

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya teşekkür
26.02.2016
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk’u şampiyonalarda bir çok dalda layıkıyla temsil eden Çallı çiftini makamında ağırladı. Çallı ailesini başarılarından dolayı tebrik eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Kazandıkları başarı Selçuk’a yakışan ve olmasını istediğimiz başarılardır. Öncü oldukları için Çallı çiftine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuk Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Meral Çallı ve Paraşüt Öğretmeni olan eşi Sezai Çallı’yı makamında ağırlayan Başkan Bakıcı, başarılı çifti kutladı. Çallı çiftini başarılarından dolayı tebrik eden Selçuk Belediye Başkanı Dr Dahi Zeynel Bakıcı; “Hocalarımızı kutluyorum. Kazandıkları başarı Selçuk’a yakışan ve olmasını istediğimiz başarılardır. Selçukta son dönemde bir çok branşta gerek sanatta gerekse sporda önemli bir kazanım elde ediliyor. Bu da belediye başkanı olarak beni çok mutlu ediyor” dedi.

Bu konuda ilçede gençlerin yetiştirilmesi için de gayret içerisinde olunması gerektiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Hocalarımız bu konu da zaten çaba harcıyorlar. Bu da bende memnuniyet oluşturuyor. Selçuk’u tanıtmanın en güzel yollarından biri de budur.” dedi.

Başkan’a teşekkür ediyoruz

Belediyenin desteklerinden dolayı belediye başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür eden Meral Çallı Selçuk’u temsil etmekten dolayı duydukları gururu dile getirdi. İnsanların her yaşta spor yapabileceklerini gösterdikleri için ayrıca mutlu olduklarını belirtti.

Selçuk Lisesinde Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Meral Çallı, İzmir İZMAK Spor Kulübü üyesi olarak Hırvatistan’ın Başkenti Zagrep’te yapılan 23. Balkan atletizim Veteranlar Şampiyonasına katılarak ülkesine madalyalar kazandırdı.

Bir çok dalda başarıları var

2016 yılında Istanbul’da,13-14 şubatta yapılan salon atletizm Veteranlar Şampiyonasında kendisine ait olan Türkiye Rekorunu geliştirerek yeni bir rekora daha imza atan Meral Çallı, ayrıca aynı şampiyonada yarıştırığı 60 m engelli yarışında 2. ve yine 200 m yarışında da 2. olarak madalya kazandı.

Serbest paraşüt ve yamaç paraşütü de yapan Taekwondo Milli Sporcu Meral Çallı’ya bu yarışmada en büyük desteği Paraşüt öğretmeni olan eşi Sezai Çallı verdi. Eşine destek olmak için Gülle ve Cirit’te yarışan Sezai Çallı, spora büyük önem verdiğini, bu konuda eşine destek olmaktan da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

IMG_20160213_142310

IMG_20160214_100503

TJ3A7538

YORUMLAR
  1. meraktan dedi ki:

    “Şimdiye dek destek alamadıkları için birkaç kez yerel medyada çıkan Çallı ailesinin, tam da yeni bir spor salonu açacakken Bakıcı’yla ilişkilerini düzeltme yoluna gitmeleri acep sadece tapu ve çalışma izni amacıyla mı” diye sorsak ayıp mıdır 🙂