site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Puştluk Parayla Değil Ermeni Tasarısı Tamam

Puştluk Parayla Değil Ermeni Tasarısı Tamam
09.06.2016
A+
A-

fikri-atilbaz_koseyazariNusaybin’de yine tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle bir askerimiz şehit olmuş ve iki güvenlik görevlisi yaralanmıştır. Bununla birlikte değerli yalnızlığımızda bizi iteleyenlerden biri de Almanya oldu. Türkiye hem içeride, hem dışarıda düşmanlarıyla uğraşmak zorunda bırakılmıştır.
Almanya’nın aldığı karar üzerine, TBMM’de grubu bulunan AKP, CHP ve MHP, Alman Federal Meclisinin, Ermenilerin 1915 olaylarıyla ilgili iddialarını “soykırım” olarak tanımlayan karar tasarısını kabul etmesine ilişkin ortak açıklama yapma kararı aldı. Mecliste grubu bulunan 4.partiye ne oldu diyebilirsiniz. Milli konularda hiçbir zaman Türkiye’nin yanında olmadı. Bu gibi konularda dağ olsa yanıp, bitip kül oluyor, su olsa inek içip bitiriyor. Değişmeyen tek şey, bazılarının aldandığı gibi, oyum onların dediği gibi, Türkiyelileştikleri iddia edilen HDP.
HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ise “tarihle doğru temelde yüzleşmeyi” sürekli söylediklerini belirterek, “Biz Halkların Demokratik Partisi olarak bu ülkenin kadim tarihindeki süreçlerle ilgili bir tarihi yüzleşme ve hakikatleri ortaya çıkarma yüzleşmesi olmadan ortaya konulacak siyasi tavrın bu tarz sorunların çözümüne katkı sağlamayacağını düşünüyoruz.” dedi.
İşte oy verdiğiniz, insancıl dediğiniz Türkiyelileşti dediğiniz, PKK’yı ve yaptıkları savunan bir parti. Böylece, şehit kanıyla beslenen bir grup insan topluluğu… Bu hengamede iç meseleleriyle uğraşan bir MHP. Düşmanlar azıttıkça azıtsın, MHP uyusun, uyandırmaya vakti olmasın diye.
Ortam çok bozuk, tavşana kaç tazıya tut diyenler mi aramasınız, maske tanlar mı, üzüm yemek yerine, bağcıyı dövmek isteyenler mi? ne ararsanız var ve oyunu MHP üzerine kurmuşlar. Milliyetçi Ülkücü camiayı da bu oyunun figüranı yapmışlar.
Almanya Yahudiler karşı giriştiği soykırım olayını hafifletmek için, bizden öncede böyle şeyler oluyormuş dedirtmek için bize Ermenileri nasıl katletmişler diyorlar. HDP’ye destek olanlar nasıl bir partiye destek olduklarını görmüşlerdir elbet. Atsız Hoca İtalyanlarla aramız geridiğinde yazdıklarını şimdi bizde Almanya için yazalım
“Hem karadan, hem denizden ordular indir!
Çarpışalım, en doğru söz süngülerindir!
Kalem, fırça, mermer nedir? birer oyuncak!
Şaheserler süngülerle yazılır ancak!
Çağrı Beğ’le Tuğrul Beğ’in kurduğu devlet
Alman melezlerden üstündür elbet;
Bizim eski uşakları alda yanına”
İçimizdeki gavurlar için söyleyeceklerimiz saklı kalmak üzere
Sağlıcakla kalın!
Fikri Atılbaz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.