site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Protokol Ramazan Bayramı’nı kutladı

Protokol Ramazan Bayramı’nı kutladı
18.07.2015
A+
A-

selcuk-protokol-bayramlasma (5)

Selçuk’ta Ramazan Bayramı Kutlamaları İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde bayramın birinci günü düzenlenen program ile başladı. Bayramlaşma Programına Selçuk Kaymakamlığı’na vekaleten Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, Selçuk İlçe Müftüsü İsmail Satu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Bayramda esas olan kardeşliktir

İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde öğle saatlerinde gerçekleşen bayramlaşma programında Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, huzurlu, sağlıklı, afiyet içerisinde bir bayram dileyerek sözlerine başladı. Başkan Bakıcı Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmada; “Bayramda esas olan kardeşliktir, bir araya gelmektir, küskünlüklerin giderilmesidir. Bu manada da birbirimize karşı tutumlarımız sevgiye saygıya, hoşgörüye dayanmaktadır. İlçemizde huzurun esas olması ve hizmetlerin fevkalade iyi olması dileğimizdir. Ulus açısından da, milletimiz açısından da huzurlu, herkesin birbirine sevgi ve saygı, hoşgörüyle yaklaştığı bir bayram diliyorum. Yine Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemi açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bayramlar beraberliğin göstergesidir

Kaymakam Vekili Aydın Memük burada yaptığı konuşmada Ramazan ayının dayanışmanın, bereketin ve beraberlik ayı olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Memük; “ Bayramlar birliğin, beraberliğin, dostluğun göstergesi olan günlerdir. Bu bayram inşallah ilçemize, ülkemize, bütün İslam alemine, bütün insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Bayramın Sevgi, kardeşlik, dostluk, barış getirmesini diliyorum. Bu önemli gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Daha nice bayramlara kavuşmamızı diliyorum” dedi.

Huzurevi sakinleri unutulmadı

İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ndeki bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri ve katılımcılar polis merkezi ve Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Selçuk Akıncılar Huzurevi’ne de ziyaret düzenlendi. Başkan Bakıcı yaptığı konuşmada; huzurevi sakinlerinin kendilerinin misafirleri olduğunu söyleyerek; “her zaman sizlerin yanınızdayız, sizlerle birlikteyiz. Sizlerin ihtiyaçları bizlerin ihtiyaçlarıdır. Bayramınızın huzur, sağlık içerisinde ağız tadıyla geçmesini diliyoruz. Hepinize, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum” dedi.

Gazi ve şehit ailelerine ziyaret

Selçuk Akıncılar Huzurevi’ne bayram dolayısıyla düzenlenen ziyaretin ardından Başkan Bakıcı ve beraberindekiler önce ilk olarak Gazi Sabri Cinel’in evini, ardından da şehit eşi Saadet Taylan ve ailesini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

selcuk-protokol-bayramlasma (6)

selcuk-protokol-bayramlasma (7)

selcuk-protokol-bayramlasma (1)

selcuk-protokol-bayramlasma (2)

selcuk-protokol-bayramlasma (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.