site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş
16.01.2014
A+
A-

huseyin-vefa-ulgur16

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan’ın itirazına rağmen Hüseyin Vefa Ülgür’ü onaylayan Kemal Kılıçdaroğlu, itirazların yazılı verilmesini isteyerek konuyu tekrar inceleyeceğini söyledi.

Kritik PM zirvesi sonrası 11 ilçenin adayı açıklandı. Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür dördüncü kez Selçuk Belediye Başkan Adayı oldu. Selçuk ilçesine aday olan 7 belediye başkan aday adayı arasından seçildi.

CHP Genel Merkezi’nde yapılan kritik Parti Meclisi toplantısında İzmir’de metropoller hariç çok sayıda ilçenin belediye başkan adayı belli oldu.

Sabah saatlerinde yapılan MYK toplantısı sonrası belirlenen isimler oylama için Parti Meclisi’ne gönderildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda şekillenen isimler oylandı ve 11 ilçenin adayı açıklandı.

İŞTE İZMİR’İN AÇIKLANAN ADAYLARI
Foça: Gökhan Demirağ
Kemalpaşa: Rıdvan Karakayalı
Kınık: Süleyman Kaya
Menemen: Tahir Şahin
Ödemiş: Bekir Keskin
Selçuk: Vefa Ülgür
Seferihisar: Tunç Soyer
Torbalı: Ufuk Yörük
Güzelbahçe: Mustafa İnce
Bergama: Mehmet Gönenç
Beydağ: Süleyman Vasfi Şentürk

BAYINDIR SANCISI
CHP’de talihsiz bir kaza sonrası çapraz bağları kopan Ardahan Totuk’un adaylıktan çekilmesi sonrası Bayındır için isim belirleme sürecinde sancı yaşandı. Sabah yapılan MYK toplantısında Başkan Kocaoğlu ile kendisine yakın vekillerin desteklediği Tamer Yanık’ın ismi PM’ye taşındı. Ancak PM’de Yanık için uzlaşı sağlanamadı ve ismi çekildi. Bayındır adayı bir sonraki MYK toplantısında belirlenecek.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İKİ İLÇE İÇİN İNCELEME SÖZÜ
Parti Meclisi toplantısında iki ilçenin adayı için vekillerden şerh geldi. Kınık’ta mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kaya’ya karşılık Eski İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın aday olmasını isteyen Milletvekili Alaattin Yüksel ile PM Üyesi Hüseyin Saygılı çekince ifade etti. Selçuk’ta da mevcut Başkan Vefa Ülgür’ün adaylığına Milletvekili Oğuz Oyan karşı çıktı.

Oynalıp onay alan iki ilçeyle ilgili itirazlarına yükselmesi üzerine Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Buraları kendi yetkime alıyorum. Tekrar değerlendireceğim. İtirazlarınızı inceleyeceğim” dedi.

BÖYLE GİDERSE KAYBEDERİZ
Selçuk’ta Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün ismine itiraz eden Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan da yaptığı açıklamada durumun iyi olmadığını ifade etti. Oyan, “Toplantıda da dile getirdim. Eğer mevcut belediye başkanı ile seçime gidersek kaybetme oranımız çok yüksek. Artık belediye başkanı yıpranmıştır. Biz partimizi düşünmek zorundayız. Kişilerle problemimiz olamaz. Orada başka adaylar var. Birbirinin arkasında duruyor. Mevcut isim dışında diğerleri ile gidilebilir” dedi.

ADAYLIĞI AÇIKLANAN VEFA ÜLGÜR KONUŞTU

PM toplantısı sonrası aday ilan edilen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür konuştu.

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI VEFA ÜLGÜR yapmış olduğu açıklama da, Benim için birinci dönem kadar önemli, İlk aday olduğumda ilçe için zor bir dönemdi, şimdi de Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor. Bu nedenle görevimiz de ağır, Çok önemli bir seçim olacak ve tüm arkadaşlarımızla el birliği ile bu işin içinden çıkacağız. Ülkenin önünü açmak için tek seçenek CHP’dir.

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. vatandaş Ahmet dedi ki:

    Selçuk için hayırlı olsun diyemeyecem.3 dönem belediye başkanlığı yapan sayın Ülgür Selçuk ilçesine ne verdi.Selçuk’lulara sadece korku verdi ve çok kişiyi kömürle,evlere gönderdiği yemeklerle kendine bağlayıp susturdu.Yemek verecek yerine İlçede verdiği sözleri yerine getirmiş olsa birçok kişi işe kavuşmuş olurdu.Belediye restorantının içine bile ettiler,yürütemediler kapattılar,gemileri Efese getirecekti aynı yalanı Binali Yıldırımdan da duymaya bailadık.Selçuku köy yapan zihniyet şimdide Selçuk ortadan kaldırmak için mi 4.dönem geliyor.Akp adayı Zeynel bey 4 sene önce aday olmuştu kazanamayınca Selçukta görünmedi şimdi tekrar meydana çıkıyor arkadaş şimdiye kadar nerdeydin diye sormazlar mı insana her iki adayın da birbirinden farkı yok her gün kahvede,parkta tek olarak gelip çayımı içen halktan kişi 10 korumayla gezmeyen Levent Görür kazanacak

    1. anatolıan dedi ki:

      bir kaç konuya değineceğim kömürleri kaymakamlık veriyor. belediye vermiyor bu bir, yemekleri ihtiyaç sahiplerine gönderiyor bu iki, gemi projesinin iskelesini belediye yaptı ardından yıktılar 3 yıkan kim onuda herkes biliyor.

      1. vatandaş dedi ki:

        sana bir şey söyleyeyim anatolian belli ki Vefa’ya sempatin var şunların cevabını ver bana sahilde yarım kalmış iskeleyi pamucak ve çevresinin içler acısı halini dutlu yolun berbat durumunu doğru dürüst turist uğramayan çarşısını anlat bana bakalımayrıca daha satırlarca eksik şey yazabilirim buraya Sana ne verdide savunuyorsun Vefayı

        1. Anonim dedi ki:

          Ben de sana bir iki şey hatırlatayım vatandaş Başkan ne yapmak istediyse hükümet çelme taktı her zaman .Burdakilerin de katkısıyla sırf Vefa Ülgür prim yapacak diye engellendi hizmetlerin çoğu.Ne oldu Koskoca devlet yeni hastahane için bir yer bulamadı mı ilçede

        2. anatolıan dedi ki:

          sana ne verdılerde karşı çıkıyorsun bana bır şey veren olmadı verenı alanı ayakkabı kutularından bılıyoruz bız.

  2. vatandaş dedi ki:

    Yine mi inşallah itiraz kabul edilirde vefadan kurtuluruz

  3. Selcuk dedi ki:

    Köy olarak kalmaya devam desenize

  4. ali sever dedi ki:

    Bir chpli olarak Chp ye oy vermiyecek olmak çok acı……

  5. Anonim dedi ki:

    Selçuk için geçmiş olsun. Hoş geldin kayıp bir 5 sene daha.

  6. EKMEĞİYLE OYNADIĞIN CHP Lİ dedi ki:

    4.DÖNEM İÇİN UTANMADAN MİTİNG YAPIP OY İSTEYECEKSİN ÖYLEMİ SELÇUK HALKINDAN BİR OLMUŞ OLSAYDIN 10-15 KORUMA ORDUSUYLA MEYDANA ÇIKIP DOLAŞMAZDIN KORKUDAN TEK BAŞINA MEYDANA ÇIKSANA.MAKAMDA OLDUĞUN MÜDDETÇE KORKUTTUĞUN HALK SANA SELAM VERİR AMA BU SEÇİMDE HİÇ SANMIYORUM.SEN HERKESİ KÜSTÜRDÜN VERDİĞİN SÖZLERİN KAÇINI YERİNE GETİRDİN.İNSAN BALIK HAFIZALIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORSAN ALDANIRSIN.SEN SELÇUKLU OLARAK BANA GÜVENMİYORSUN ÇİFTLİĞİNİ BİLE TİREYE TAŞIDIN BU SEÇİMDE SANA OY FALAN YOK ESKİ BAŞKAN KAMİL SUBAŞI GİBİ YALNIZ KALACAKSIN KAMİL BEYE 3 KİŞİ SELAM VERİYORSA SANA 1 KİŞİ DAHİ SELAM VERMEYECEK EN İYİSİ HALKTAN ÖZÜR DİLE SEÇİMDEN ÇEKİL SELÇUK LEVENTİN YANINDA BUNU İYİ BİL

    1. Selçuklu dedi ki:

      Bir CHP’li olarak görüşlerinize katılıyorum bu seçimlerde aday olmamalıydı başkan çok yanlış yaptı biz chpliler koltuktan ziyade partimizi düşünmeliyiz 3 dönem başkan yaptık ama 4. dönme olmayacak inşallah genel merkez yeni birini aday yaparda elimiz ampule gitmez.

  7. Selçuklu dedi ki:

    İlçe belediye başkanlığı yarışında gönül verdiğim partime yine oy veremicem anlaşıldı Aziz Kocaoğlu ve Belediye meclis üyeliğinde CHP ye oy verip çıkacaz yine…

  8. ANONİM dedi ki:

    sayın başkanın adaylığı hayırlı olsun yapılan yorumlar AKP liler tarafından yapılıyor kimsenin itibar etmeyeceğini biliyoruz.

    1. Selçuklu dedi ki:

      Anonim 2009 yerel seçimlerinde sayın Vefa ülgür ile sayın Aziz Kocaoğlunun selçukta aldığı oyu karşılaştırın aradaki dağ kadar farkı görün sonra konuşalım

      1. Anonim dedi ki:

        Tüm çıkarcıların toplandıgı akp mi kazanacak bu kadar yolsuzluk yapmış partiyemi oy vereceksiniz baksnlarınızın çıcukları hspiste yaaa

        1. serkan dedi ki:

          Bu kılıçdaroğlu saçma sapan kararlar veriyor hep.şikayet olan yerde ön seçim yapabilirdi..genel seçimlerdede böyle diktatörlük yaptığı için kaybediyor işte…unutmayın CHP liler AKP yi AKP yapan CHP dir.hatalarını telafi edeceği yerde..hata üstüne hata..

    2. Sosyal demokrat dedi ki:

      Muhalefet yapanlara AKP li diye diye insanları AKP ye ittiniz. Sayın anonim bey siz gercekte CHP limisiniz acaba? Bu kafayla CHP yi nasil iktidara taşıyacaksınız. CHP nin oyunun % 30 u geçme ihtimali bile zor. Demokrasiyi savunuyorsak eğer insanlar beğenmediği bir adaya oy vermemekte ozgurdurler. Ben sayın vefa ulgure ikinci donemi oy verdim. İlk döneminde sehir dısında öğrenciydim oyumu dışarıda kullandım. 3. Donemi vermedim ve bu donemde vermiyecegim. Ben CHP liyim ama kapikulu askeri degilim . AKP yi 1925 oydan 7150 Oya çıkmasını sağlayan CHP nin selcukdaki yoneticileri utanmalı bu durumdan. Peki Aziz Kocaoğlu selcuk merkezde 8900 oy alırken neden vefa bey 7600 oy alıyor. Hic dusunuyormusun? Yine AKP buyuk sehirde selcuk Merkez’den 5800 oy alırken neden Zeynel bey 7150 oy alıyor. Halen bu insanların hepsinin AKP li oldugunu dusunuyormusunuz? Size tavsiyem biraz daha geniş bir perspektifden olaylara bakmanız.

  9. İsimsiz dedi ki:

    Vefa Başkan’ın genç CHP liler yanında gezi parkında katledilen arkadaşların hesabını sandıkta göreceğiz

  10. anonim dedi ki:

    Vekil Oguz bey selçuğu ne kadar tanıyor kimsede onu burda tanımıyor zaten eğer izmir vekili ise bir gelseydi de kendini ilçede tanıtsaydı.Hangi içi boş mantıkla Vefa Ülgür ün adaylığına karşı çıkmış.Selçuk ta Vefa ülgür CHP den gösterilmeseydi ben bile CHP ye oy vermezdim.Burda birde onu istiyenleri görsün gelsinde boyunun ölçüsünü alsın bakalım.

    1. mehmet dedi ki:

      sen peki selçuku tanıyormusun at gözlüklerinizi çıkarıp etrafa bakın bir gözünüzü çok boyamışlar sizin Selçuk 15 yılda bir arpa boy atmadı gelmiş burda neler yazıyor

      1. Anonim dedi ki:

        Biz gerçekleri yapılan hizmetleri görüyoruz da siz acaba selçuk ta ne gibi hayaller peşindesiniz Asıl pembe yalanlarla sizin gözünüzü boyuyorlar bırak artık bu boş yalanlara kanmayı mehmet kardeş

  11. CHP'li dedi ki:

    Bir CHP’li olarak oturup ağladım yazık oluyor güzelim selçuk’uma göz göre göre gidiyor seçim:((

    1. Anonim dedi ki:

      Sİl gözyaşlarını gerçek CHP liysen seçim zaferinin şimdiden kutlamasına hazırlan.

  12. chp li dedi ki:

    Milletvekili seçildikten sonra selcuga kaç defa geldin hangi sorunumu zu dinledin hangisini cozdun sana ne oluyorsa ilceme karisiyorsun esas yiprananda kisillestirende sensin 4000 oy farkla vefa başkan tekrar ve yeniden aday

    1. okan dedi ki:

      rüyanızda görürsünüz 4000 oy diyor ya güldürmeyin bizi

      1. Anonim dedi ki:

        CHP li arkadaş az yazmış bu sefer Vefa Ülgür kaptanlığında ki seçim 5000 tarihi bir farka ve seçim zaferine gidecek.ALLAH yolunu açık etsin Başkanım.

    2. yeter dedi ki:

      Yeter artık burada vefa için yazanlar bir el sayısını geçmezler.Sedat yapıyordur çoğu yorumuda zaten başkasıda oturup yazmaz.CHP ne hale geldi çok üzülüyorum yazık olucak akp selçuğu kazanmak üzere…

      1. Anonim dedi ki:

        Sen CHP ye üzülme ben sedat değilim ama ve gerçek Vefa Ülgür taraftarıyım.Akp kazanmamasını istiyorsan desteğini ver o zaman sende

        1. Kemalist dedi ki:

          işte sorun burda. sen vefa taraftarısın. chp li değilsin.

  13. Anonim dedi ki:

    başarılar dilerim doğru tercih

  14. selcuklu yerli?? dedi ki:

    Allah askina ya ben ilkokula basladim anfimizla baskomutan ataturkle varligimla milletimle ne mtlu turkum diyenimle eger bu hukumet bu turklugu olduruyorsa ve bu ilkede yarginin onunu kesiyorsa savciya hakime bizzimde solucek bi sozumuz var diyorsa arabasinin tamponunu telle baglayip simdi oglunun gemileri varsa karisinin ozel hastaneleri varsa fettulah amcamla ters dusuyorsa daha daha aciklamaya ne gerek varya

  15. Vefacı dedi ki:

    hırsızlık yapmayan, hırsızlara da geçit vermeyen dürüst başkanım yolun açık olsun

  16. Vefacı dedi ki:

    Bu CHP Genel Merkezi deli mi de Oğuz Oyan’ı dinleyecek. Hatır gönül ilişkisi ile başkan adayı atanacak gündemi ülke.

  17. vatantaş dedi ki:

    ben belediye başkanıdiye belevi başkanına derim adam gibi adam geçenlerde annanem vefat etmişti o zaman belevi mezarlığını görmüştüm inanılmaz güzeldi inanın cenet yapmış belediye taktir ediyorum.

  18. Genç dedi ki:

    Buyuk baskan arkandayiz bu yalan yorumlara itibar etmiyoruz. Bir Daha Evet Bir daha Huseyin Vefa Ulgur

  19. Anonim dedi ki:

    ne oldu ampulcüler özcan bey aday oldu diye zafer çığlıkları atıyordunuz biz seçimi aldık diye daha şimdiden
    dereyi görmeden paçaları sıvamayın. vefa bşk yine aday

  20. Anonim dedi ki:

    Zeynel bakıcı 4 yıldır nerdeydi. 2002 seçiminde 1800 oyu veren gerçek akp lileri partiten uzaklaştırıp bütün çıkarcıların buluştugu bir akp selçuk teşkilatı var. Bunlarmı selçukta seçim kazanacak.

  21. Anonim dedi ki:

    Yarışın AKP ile CHP arasında geçeceğini sananlar 30 mart günü sandıklar açılınca hayalleriniz suya düşecek.
    akp – chp birbirleriyle laf yarıştırırken MHP projeleriyle konuşuyor ve adayıda halkın içinden halk adamı

  22. çöpçü dedi ki:

    kıskananlar çatlayınnnnn hayırlı olsun başkanım (selçuk’a yapılan hizmetlerini görmemezlikten gelenler utansın)

  23. Anonim dedi ki:

    Zeynel bey 4 yıldır nerdeydi diyenler, birçok vatandaş vefayı seçimden seçime görmüyormu.ayrıca zeynel hocanın evide işide izmirde.ona rağmen belediye başkanından çok görüyoruz zeynel hocayı.