site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

‘PKK Hakkari’ye vali atadı’ iddiası

‘PKK Hakkari’ye vali atadı’ iddiası
30.11.2014
A+
A-

pkk-hakkari-ye-vali-atadi-iddia-edilmesi

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, PKK’nın Kazım Kurt isimli şahsı Hakkari’ye vali olarak atadığını iddia etti.

Yeniçağ yazarı Takan, iddiayı, köşesinde yazdı. “PKK Hakkari’ye vali atadı!” başlıklı yazında, 1966 doğumlu lise mezunu Kazım Kurt isimli şahsın PKK’nın üst yapılanması KCK tarafından Hakkari’yi vali olarak atadığını iddia etti.

İşte Takan’ın yazısındaki o bölümler:

“Terör örgütü PKK bağımsız devlet yolunda bir adım daha attı. Terör örgütü PKK’nın paralel devlet yapılanması KCK, terör bölgesi illerinde oluşturduğu mahalle temsilcilikleri, asayiş birimleri, askerlik şubeleri, mali birimler ve sözde mahkemelerden sonra illere resmi Vali atamaya da başladı. Hakkâri eski belediye başkanlarından 1966 doğumlu, lise mezunu Kazım Kurt, KCK tarafından Hakkâri Valisi olarak atandı. KCK ana davasında 3 yıl tutuklu bulunup Şubat 2013 tarihinde tahliye edilen Kazım Kurt, PKK/KCK’nın ilk Valisi olarak atandığı için çok gururlu olduğunu her yerde anlatıyor.”

SÖZDE VALİ KENDİSİNE GELİNMESİNİ İSTİYOR

Kazım Kurt, ilk olarak halka artık sorunları ve ihtiyaçları için Türkiye Cumhuriyeti’nin valisine değil, kendilerine gelinmesini söylüyor. Halkın içinde olmaya çalıştıklarını, halkın kendilerine emanet olduğunu, bu bölgede artık Kürt halkının kendi kendisini idare edebileceğini gittiği her yerde dile getiriyor. PKK/KCK’nın sırayla Diyarbakır, Şırnak ve Van başta olmak üzere tüm doğu illerine Vali ve Kaymakam atamalarına devam edecek.

MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ DAHİ ALINIYOR

Bölgede “vergi” adı altında haraç toplayan PKK işi daha da ileri götürdü ve kaynaklarını çoğalttı. Terör örgütünün unsurları yollarda yaptıkları araç kontrolleri sırasında motorlu taşıt vergisi tahsilatına da başladı. Araçlar durduruluyor “MTV vergisi” isteniyor. İtiraz etmeye kalkanlar ise “ulan TC’ye yılda iki defa ödüyorsunuz sesiniz çıkmıyor da bize mi ödemeyeceksiniz” diye azarlanıp bir güzel tartaklanıyor.

Kaynak: Yeni Çağ

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    teşekkürler açılımcılar sayenizde

  2. Anonim dedi ki:

    Şiiiişt sesiniz cikmasin yeni Türkiye dedikleri bu olsa gerek bakalim daha neler olacak devlet bahceliye ora git buraya git diyeceklerine ilk önce bunların hesabini versinler iilk önce topragina vatanina kisacasi namusuna sahip olsun tabi ülke yöneticileri olarak zorlarina gidiyorsa…