site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Pike Takımı

Pike Takımı
23.01.2020
A+
A-

Yatak odalarının vazgeçilmez parçalarından biri kuşkusuz pike takımıdır. Sıcak yaz aylarında kalın nevresimlerin rafa kaldırıldığı günlerde kurtarıcı bir niteliğe sahip olan pike takımları, işlevselliği yönüyle büyük bir avantajı bünyesinde barındırmaktadır. Bu avantaj ise terletmeme ve ağırlık yapmama özelliğinden oluşmaktadır. Çeyiz Diyarı’nda yer alan pike takımı modelleri, şıklığı ve konforu ayaklarınıza seriyor. Üstelik dilediğiniz modele bir tık ile ulaşmanız mümkün. 2 yıl garanti fırsatı da sizleri bekliyor!

3D Pike Takımı

Son zamanların en trend parçalarından olan 3D pike takımı, birbirinden şık modelleri ile Çeyiz Diyarı’nda vücut buluyor. Ürün çeşitleri ve özel işleme tekniği ile yatak odalarınızda ayrı bir aura yaratacak niteliğe sahip. 3 boyutlu desenlerden elde edilmiş olan bu parçalar, çeşitli desen ve renkleri bünyesinde barındırıyor. %100 pamuklu kumaştan üretilerek, sağlığınız herşeyin bir tık üzerinde tutuluyor. Pike, çarşaf ve kırlentten oluşan pike takımı, her zevke hitap edecek tasarımlarıyla yatak odalarınızı taçlandırmayı bekliyor.

Çeyizlik Pike Takımı

Çeyiz alışverişi, yeni evlenecek olan çiftlerin en tatlı telaşlarından biridir. Bu alışverişin içerisinde yer alan en önemli detaylardan biri kuşkusuz pike takımlarıdır. Sayfamızda yer alan modeller, hem şık hem de yüksek kalite odağında beğeninize sunuluyor. Özellikle Fransız güpürlü olanlar, tüm zerafetiyle yatak odalarınızı taçlandırıyor. Kumaşının kalitesi ve yumuşacık dokusu, konforlu bir kullanımı da beraberinde getiriyor. Sof tonlar ile harmanlanan modeller, bünyesinde barındırdığı minimal ve estetik detaylarla yata odanıza eşsiz bir aura kazandırıyor. Avangart stile sahip olanlar için daha ihtişamlı modeller yer alırken, sade bir şıklığı benimseyenler için ise klasik-modern bir çizgi oluşturuluyor. Sayfamızda yer alan  pike takımı  modellerinden jakarlı şönil kumaştan üretilenler, pamuk saten olmakla birlikte kendinden deseni mevcuttur.

Pike Takımında Çeyiz Diyarı Ayrıcalığı

Çeyiz Diyarı, pike takımı modellerinde geniş ürün yelpazesi ile tüm yatak odası konseptlerine uyum sağlama avantajına sahip. Yumuşacık dokusu, rahat bir uykunun adeta garantisini veriyor. Üstelik markamız, tüm ürünlerinde 2 yıl garanti ve uygun fiyat avantajını sizlere sunuyor. Nude tonlar ile harmanladığı pike takımlarını aynı zamanda yüksek kalite odağında sizlerle buluşturuyor. Konforunun yanı sıra şıklığı da beraberinde getirerek yatak odalarınızda etkili dokunuşlar yaratıyor. Siz de https://www.ceyizdiyari.com/pike-takimlari sayfamızda yer alan pike takımı modellerini detaylı inceleyebilir, bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Uygun fiyat avantajını ve indirim fırsatlarını kaçırmayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.