site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Petzimo.com’da %30 İndirim ve Peşin Fiyatına 9 Taksit Fırsatı

Petzimo.com’da %30 İndirim ve Peşin Fiyatına 9 Taksit Fırsatı
13.05.2017
A+
A-

Evcil hayvanların sanal pet shop mağazası Petzimo.com, tüm ürünlerinde devam eden %15 indirim kampanyasına bir %15 indirim fırsatı daha eklendi. Alışverişlerde %30 indirimin yanında bedava kargo ve peşin fiyatına 9 taksit imkanı da sunuluyor.

Güvenilir ve hızlı pet shop alışverişinin adresi Petzimo.com, alt sınır ve sepet toplamı kriterlerini ortadan kaldırdı ve %30 indirim kampanyası ile evcil hayvan sahiplerine alışveriş kolaylığı sağladı. Devam eden %15 indirimlere ilave olarak yeni bir %15 indirimi de ekleyen Petzimo, MERHABA petzimo kupon kodunun kullanıldığı tüm alışverişlerde fiyatlara %30 indirim yansıtıyor. Sadece indirim ile kalmayan kampanyada bedava kargo ve peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da bulunuyor.

Tek çatı altında tüm pet shop ürünlerini Petzimo.com’da bulabilen evcil hayvan sahipleri kampanya dahilinde; kedi ve köpek mamaları, kedi ve köpek aksesuarları, temizlik malzemeleri, kısacası Petzimo’daki tüm ürünlerden satın alabiliyor.

Petzimo’nun yeni indirimi Petzimo.com web sitesinin yanında Petzimo’nun Android ve iOS mobil uygulamalarında da geçerli. Alışveriş yapmak isteyenler, web sitedeki tüm ürünleri mobil uygulamalarda da görüntüleyebiliyor. Hızlı bir hizmet ile kaliteli ürünleri evcil hayvan sahipleri ile buluşturan Petzimo.com, evcil hayvanlar için önemli birçok ürünün bulunabildiği güvenilir bir alışveriş sitesidir.

Petzimo’da devam eden %30 indirim kampanyasında Petzimo.com’un sunduğu tüm ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Pet shop alışverişinizde online kredi kartı, banka havalesi, kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme seçenekleriniz bulunuyor. Petzimo’da kredi kartıyla yapılan alışveriş sırasında bankadan sözlü olarak telefonda sipariş teyidi istenebiliyor. Müşteriye ulaşılamadığı durumlarda sipariş iptal edilebildiği için bankada kayıtlı telefon numarası bilgilerinin kredi kartı ile alışverişlerde güncel olması gerekiyor.

Petzimo.com ve Petzimo mobil uygulamaları üzerinden yapacağınız petshop alışverişlerinizde biriken para puanlarınızı da kullanabilirsiniz. Petzimo’da yeni üyelikte 10,00 TL, alışverişlerin %2,50’si değerinde, yorumlarda 0,20 TL, tavsiyelerde 0,10 TL, ankete katılımlarda 0,10 TL, davetlerde 0,50 TL değerinde para puan kazanabilir, dilerseniz anında dilerseniz puanlarınızı biriktirerek alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.