site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Pedallar ‘UNESCO dünya mirası yolunda’ dönecek!

Pedallar ‘UNESCO dünya mirası yolunda’ dönecek!
25.08.2016
A+
A-

İzmir’de bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan “UNESCO Dünya Mirası Yolunda” organizasyonunda 250 amatör bisiklet sporcusu, Selçuk’ta bulunan Efes Antik Şehri’nden hareket ederek, Bergama Akropol’e kadar olan 185 kilometrelik mesafeyi pedal çevirerek aşacak.

Bergama ve Selçuk Belediyeleri işbirliği, İzmir Büyük Şehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Kalkınma Ajansı’nın (İZKA) desteği ile yapılacak olan organizasyon 24 – 25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu organizasyon ile UNESCO Dünya Mirası listesine giren İzmir’in iki güzide kültür varlığı birbirine bağlanırken, tarihe geçecek bir ilk yaşanacak.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, Bergama Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gönenç ve Selçuk Belediye Başkanı Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyonda; ilk günün akşamında Yüksek Sadakat Grubu Karşıyaka, Bostanlı sahilinde halka açık bir konser verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.