site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Pastacılık Eğitimi İle Başlıyorlar

Pastacılık Eğitimi İle Başlıyorlar
27.12.2013
A+
A-

segem_pastacilik

Bu yıl ki eğitim programını belirleyen Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek olan ve Sürekli Eğitimi ve Kişisel Gelişimi Destekleme Derneği (SEGEM-DER) pastacılık eğitimi için çalışmalarına başlıyor.

Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre daha farklı alanlarda faaliyet göstererek,  gönüllülerin istekleri ve talepleri doğrultusunda bir yol haritası çizen Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi ilk olarak pastacılık eğitimi ile adım atacak.

Pastacılık Eğitimi için oldukça fazla talep aldıklarını dile getiren Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı  Filiz Ceritoğlu Sengel  “Her yıl  hasta kabul elemanı eğitimi, muhasebe, hızlı okuma ve yazma, halk oyunları gibi hem meslek edindirici hem de kişisel gelişimi destekleyici eğitimler veriyoruz. 2014 yılı için ise eğitim programımızı daha geniş tutmak istedik.  Pastacılık eğitimi için  Selçuklu vatandaşlarımızdan çok talep aldık. 2014’e ilk olarak pastacılık eğitimi ile başlıyor olacağız. Eğitimlerimiz Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün saat 17:00’de yapılacak. İlk dersimize 23 Aralık Pazartesi başlayacağız. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde  halk oyunları eğitimi, vitray çalışmaları, geri dönüşüm ile tasarım, hasta ve yaşlı bakımı, hasta kabul elemanı,  0-3 yaş çocuk ve bebek bakımı,  diksiyon,  büro yönetimi ve asistanlık, muhasebe, kadın sağlığı gibi konularda da eğitimler vereceğiz.  Kadın- erkek- genç yaşlı demeden herkese açık olan etkinlik ve eğitimlerimize bekliyoruz. Eğitimlerin içerikleri ve başlama dönemleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız bizlere Atatürk mahallesi 1013 sok.no:4 adresinden veya  892 73 26 numaralı telefondanulaşabilir” diye konuştu.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.