site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Papen Mustafa Selçuk’ta

Papen Mustafa Selçuk’ta
03.02.2015
A+
A-

papen-mustafa

Galatasaray altyapısından yetişen ve 1992’de Galatasaray A takımına yükselen golcü kimliğiyle öne çıkan “Papen” lakaplı Mustafa Kocabey ilçemiz Selçuk’taydı.

Selçuk’ta eski dostu Turan Sav’ı ziyaret eden ardından ilçenin renkli simalarından biri olan Turan Sav ile birlikte tarihi yerleri gezen Papen Mustafa hem Selçuk ilçesi hem de Turan Sav benim için çok özel. Turan abime bana burada göstermiş olduğu misafirperverlik için çok teşekkür ediyorum. Onun gibi dostlarımın abilerimin olması bana gurur veriyor” dedi.

“Papen” lakaplı deneyimli futbolcu, 40 yaşında hala neden futbol oynadığını ise şu sözlerle açıkladı:

“Herkes bu soruyu soruyor bana ’40 yaşına geldin neden hala futbol oynuyorsun’ diye. Her şeyden önce bu yaştaki bir insanın futbol oynaması için kendisine çok iyi bakması lazım. Ben kendime çok iyi baktım. Hayatımda hiç içki, sigara kullanmadım. Gece hayatım hiç olmadı. Zaten erken bir evlilik yaptım. 2 tane çocuğum oldu. Yani mutlu bir hayat sürdüm. Futbolu sevmezseniz oynamazsınız. Ben futbolu çok sevdiğim için ve gol atmayı çok sevdiğim için futbola devam ettim.”

SAV: İLÇEMİZİN TAKIMLARI BANA SAHİP ÇIKMADI

Türk futboluna birçok yıldız kazandıran hem menajerlik hemde antrenörlük yapan Selçuklu Turan Sav gazetemize ilçemizde spora maalesef değer verilmiyor. Bizlere bugüne kadar sahip çıkılmadı. İlçemizi temsil eden takımlar hemen bizler yanı başlarında olmamıza rağmen hiç arayıp sormadılar.

Bizler maddiyatta istemedik sadece ilçemize hizmet etmek istedik. Ne yazık ki bir kez olsun bunu ilçemizde ki spor kulüplerinden göremedik dedi.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

papen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.