site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Pamucak Sosyal Tesiste yapılan restoran hizmete başlıyor

Pamucak Sosyal Tesiste yapılan restoran hizmete başlıyor
27.06.2016
A+
A-

Çocukların da büyük keyif alarak gönül rahatlığıyla tatillerini yapabilecekleri oyun alanlarının yaratıldığı Pamucak Sosyal Tesislerinde 2. Etap çalışması tamamlandı. Geçtiğimiz yaz döneminde birinci etap çalışması ile Pamucak’a hayat veren Selçuk Belediyesi, 2. Etap projesini de tamamlayarak hizmete açıyor. Yerli ve yabancı tatilcilerin vazgeçemediği sahil şeridine sahip olan Pamucak, yenilenen tesisleri ile 29 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 19:00’da hizmete açılacak.

Selçuk Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği Pamucak Sosyal Tesislerini hizmete açıyor. Uzun yıllar bakımsız bir şekilde faaliyet gösteren Pamucak Sosyal Tesislerinde ilk olarak birinci etap çalışmalarını başlatan Selçuk Belediyesi, söz konusu alanın son derece modern görünümüne kavuşmasını sağlamıştı.

300 Metrekarelik yeni alan

Pamucak’ta ilk olarak 1.Etap çalışmasına başlayan ve bu kapsamda 2 adet büfe, cafe ve duş yerleri yapan Selçuk Belediyesi, geçtiğimiz yaz tatilcilere oldukça rahat bir yaz sezonu geçirmelerini sağlamıştı. Sezonun kapanması ile birlikte 2. Etap çalışmalarına başlayan Selçuk Belediyesi, bu kapsamda 250 metre kare kapalı, 50 metre kare açık terası bulunan toplam 300 metre karelik Kahvaltı Salonu ve Restoran çalışmasını tamamladı. Yapılan bu çalışmalarla yepyeni bir görünüme kavuşan Pamucak Sosyal Tesisleri, 29 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da düzenlenecek açılış programı ile “Yaza Merhaba” diyecek.  

Ege’nin muhteşem sahiline yakışan yapılıyor

Geçen yıl başlatılan 1. Etap çalışmasında alandaki bakımsız yapıları kaldırarak halkın rahat edeceği yeni oturma alanları oluşturuldu. Pamucak’a gelen misafirlerin doğrudan denizi görebilecekleri bir alan kazandırıldığını kaydeden Başkan Bakıcı, “Tatilini Pamucak’ta geçirecek olan misafirlerimiz burada yemeğini yerken denizi de görebilecekler. Bakımsız olan yapıyı geçen yıl kaldırdık. Dolayısıyla buradaki alanı kazanmış olduk. Bu alan içerisinde ayrıca büfeler ve duş alanları yaptık. Tuvaletleri yeniledik ve çimlendirdik. Güzel bir ışıklandırmayla görselliği de arttırıcı güzel bir alan oluşturduk” dedi.

2. Etap çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Bakıcı, öncelikle var olan yapıyı yeniden düzenleyerek Pamucak’a yeni bir restoran kazandırdıklarını kaydetti. Burayı halka yönelik hizmet verecek bir işletme olarak gördüklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, “Pamucak eşsiz bir kumsala sahip. Burada halkımızın çocuklarıyla gelip güzel bir gün geçirmelerini sağlayıcı bir çalışma ortaya koyuyoruz. Gelecek yıl başlatacağımız 3. Aşamada ise bungalov tipi evler yaparak vatandaşımızın daha sağlıklı koşullarda tatillerini geçirmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Pamucak’ta değişim devam edecek

Pamucak’ta aynı zamanda görselliğe de önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu alanı çiçeklerle donatıp, bütünsellik oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Önümüzdeki yıl başlayacak olan 3. Etap çalışması hakkında konuşan Başkan Bakıcı, “Burada hem günübirlikçiler için hem konaklayacak hemşerilerimiz için yiyecek içecek ihtiyaçlarının da kolaylıkla sağlanabileceği, ilçemizden ve bölgemizden buraya gelip de çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirmelerini, huzur içerisinde denize girip çıkacakları bir tesis kazandırmış olacağız” dedi.

Çalışmalarda ekolojik dengeyi dikkate alıyoruz

Yaz kış açık kalması planlanan son derece görkemli restoran alanını gezerek son çalışmaları kontrol eden Başkan Bakıcı, Pamucak Bölgesinin Selçuk’a yakışır bir görünüme kavuşarak, daha kaliteli hizmet vermeye hazır hale getirildiğini söyledi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Pamucak’ta başlatılan, 1. ve 2. Etap çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Başkan Bakıcı, ekolojik dengeyi ve çevreyi gözeterek insanların özgürce denize girebilmesini de dikkate alacak şekilde sahil boyunca 13 adet birinci etaptaki gibi yeni yapılar oluşturacaklarını söyledi. Pamucak sahilini daha hoş, daha kullanılabilir bir hale getireceklerini ifade eden Başkan Bakıcı, gelecek yaz 3. Etap çalışması ile Pamucak’taki çalışmaların çok öneli bir kısmının tamamlanacağını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.