site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Pamucak Kavşağında Kaza: 3 Yaralı

Pamucak Kavşağında Kaza: 3 Yaralı
08.09.2013
A+
A-

izmirde-trafik-kazasi-3-yarali

Selçuk Pamucak kavşağında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazada her iki araç ta kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre Mehmet Emin M.’nin kullandığı 35 KS 628 ticari taksi ile Kemal K.’nin kullandığı 35 DZA 44 plakalı araç ile Pamucak kavşağında çarpıştı. Takla atan araçtan hafif yaralı olarak çıkarılan sürücü Kemal Kokşa’nın ve diğer araç sürücüsü Mehmet Emin Moğul ile yanında bulunan Oğuzhan Moğul 112 Acil Servis ekiplerince Selçuk Devlet Hastanesi götürüldü. Gerekli tedavileri yapılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

Kazada her iki araç da kullanılamaz hale geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY SELÇUK İZMİR (İHA)
izmirde-trafik-kazasi-3-yarali2

PAMUCAK-KAVSAGİ-KAZA

 

YORUMLAR
  1. cengiz dedi ki:

    yahu bu yolu yaparken calisanlarin arasinda cenabet birimi vardi.bu ne boyle kaza ustune kaza yeter artik

  2. Anonim dedi ki:

    BU KAVŞAK DAHA ÇOK CAN ALACAK VATANDAŞLAR TABAKHANEYEYETİŞEBİLMEK İÇİN HIZIKESMİYOR VE BÖYLE ÖLÜM KAVŞAĞI HALİNE GELİYOR KAVŞAĞIN ÇENBERİDAR ÇENBER GENİŞLETİLİRSE İSTER İSTEMEZ HIZI KESECETİR YETER ARTIK

    1. uçanadam dedi ki:

      orta rufuj ve tüm çiçek ekilen yerler daralamlı neredeyse sadece göstermelik kalmalı.neden derseniz araçlar birbirlerini göremiyorlar görsede uzak zannediyor yani duran veya duracak olan araçlar şöförleri görecek kadar yakın olmalı .

  3. sarituna. dedi ki:

    Işık lar yeterli değil yeşil direk kırmızı oluyor ikaz vermiyor ol işaret leri de koyma ları lazım

  4. Kemal TEKINAY dedi ki:

    her yonden gelen araclarin buraya yaklasirken yavaslamalari icin yola engeller koymakta fayda var, sehirdisi diye cok suratli gidiliyor, ucan adam in gorusu de dogru bir tesbit. bence, gecmis olsun.

  5. aytacacar dedi ki:

    2 yıl boyunca sürekli olarak her gün bu yolu kullanıyordum. gümüldür tarafından gelirken kırmızı ışığa yakalanırsanız yaklaşık 65 sn bekliyorsunuz ancak yeşil ışık’ın yanması 6 sn sürüyor. yetkililere sesleniyorum sinyalizasyon süresinin tekrar düzenlerseniz kaza olma riskini azaltırsınız. aksi takdirde kazaların olması kaçınılmaz.

    1. aytacacar dedi ki:

      haberi iyi okursanız tespitimin doğru olduğunu göreceksiniz.

  6. Anonim dedi ki:

    o kadar kamera koydular halen sorun çözülmedi gitti

  7. eski selçuklu dedi ki:

    bu yaz maşallahı var o yolun durmadan kazaaa beterinden korusun allahh

  8. x2 dedi ki:

    kırmızı ışık yanmadan bir an önce geçeyim mantığı . zaten kazada ondan olmuş anlaşılan . bir de millet trafikte bir tuhaf oldu. arabaya binince en yakın arkadaşının bile araba sürmesi değişiyor. gideceğin yere 5 dk. geç gitsen ne olur. bu ticari araç sürücülerininde sabır testinden geçmeleri lazım .