site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Palet Streç Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Palet Streç Nedir? Nerelerde Kullanılır?
27.03.2020
A+
A-

Alışveriş merkezleri ve market gibi yerlerde gelen malları rahatça taşımak için kullanılan şeffaf ve elastiki ürüne palet streç denilmektedir. Paletli ya da paletsiz ürünleri bir arada tutmak, düşmesini ve kaymasını engellemek için kullanılır. Ayrıca tozdan ya da olumsuz hava şartlarından korumak için de kullanılmaktadır. Çok sayıdaki ürünü bu malzeme ile kaplayarak tek seferde taşıyabiliriz.

Günümüzde birçok market, manav ve büyük alış veriş yerlerinde kullanılmaktadır. Rulolar halinde satılmaktadır. Renksiz bir yapıya sahiptir. Kullanıldığı nesnenin şeklini alır. Genelde 50 cm eninde ve 300 metre olurlar. Tam otomatik ve yarı otomatik makineler için tasarlanmış olan iki ayrı çeşidi mevcuttur.

Palet Streç Faydaları Nelerdir?
Ambalajlamada sıklıkla kullanılan palet streç taşıma işlemlerinde oldukça fazla kolaylık sağlamaktadır. Ürünleri darbelere, yağmura, toza karşı korumasından dolayı en çok tercih edilen ambalaj malzemesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Görüntüsünün güzel olması, maliyetinin az olması, sıcağa ve soğuğa dayanıklı olması diğer tercih sebepleri arasındadır. Geri dönüşümlü ürünlerdir. Raf ömürleri uzundur. Stok yapılabilinmektedir. Paketlendiği ürüne kesinlikle koku bırakmayan doğa dostu ürünlerdir. Bu ürünleri https://www.arabulgelsin.com/strec-filmleri-pmk5 sayfasında bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.